20 квітня 2024 ОФІЦІЙНИЙ ВЕБ-САЙТ
Відомості про район
Діяльність райдержадміністрації
Прес-центр
Район сьогодні
  • Розпорядчі документи
  • Регуляторна політика
    Публічна інформація
    Інформація з установ району
    Оголошення
    Програми та стратегії району
    Виконання програм та стратегій
  • Децентралізація влади
  • Самоорганізація населення
  • Вивчення громадської думки
  • Очищення влади
  • Електронне звернення
  • Вакансії державної служби
  • Інвестиційний довідник
  • Запобігання проявам корупції
  • Внутрішній аудит
  • АРХІВ НОВИН

    « Квітень 2018 »
    Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
                1
    2 3 4 5 6 7 8
    9 10 11 12 13 14 15
    16 17 18 19 20 21 22
    23 24 25 26 27 28 29
    30            
    Головна>Новини>Офіційний сайт Володимир-Волинської райдержадміністрації - Новини
    Офіційний сайт Володимир-Волинської райдержадміністрації - Новини

    Президент Петро Порошенко наголошує, що справа українців обирати свого Патріарха. «Держава не буде визначати, хто буде Патріархом нової церкви, бо це не державна справа. Не буде ніякого «указуючого перста» - підтримайте цього, або не підтримайте цього», - сказав Глава держави під час участі у програмі «Свобода слова» на телеканалі ICTV.

    Про резерви збільшення доходів місцевих бюджетів за рахунок оформлення землекористувачами правовстановлюючих документів на земельні ділянки говорили сьогодні, 24 квітня 2018 року, під час наради у голови облдержадміністрації Олександра Савченка.

    За словами першого заступника начальника головного управління Держгеокадастру в області Анатолія Полякова, на Волині площа земель сільськогосподарського призначення державної власності становить 210,6 тис. га, з них в постійному користуванні перебувають - 29,9 тис. га, на правах оренди використовуються земельні ділянки на загальну площу 36,5 тис. га.

    За січень-березень поточного року за темпами росту фактичних надходжень загального фонду в цілому та податку на доходи фізичних осіб, зокрема, Волинь в рейтингу серед регіонів України займає відповідно 4 та 3 місця, що підтверджує стабільність ситуації у бюджеті за доходами. Тим не менше, сьогодні, 24 квітня 2018 року, під час наради у голови облдержадміністрації Олександра Савченка з питань наповнення бюджетів детально розглянули проблемні питання та визначити шляхи їх подолання.

    27 квітня 2018 року за сприяння громадської організація «Волинські перспективи» та департаменту соціального захисту населення облдержадміністрації у приміщенні Володимир-Волинського міськрайонного центру зайнятості відбудеться одноденний навчально-інформаційний тренінг на тему «Протидія торгівлі людьми, виявлення та перенаправлення постраждалих від торгівлі людьми в умовах децентралізації».

    25 квітня 2018 року о 12.00 год. у районному будинку культури відбудеться районний огляд художньої самодіяльності учнівської молоді  "Дивосвіт дитячих талантів".

    Також усі охочі зможуть переглянути виставку декоративно-вжиткового мистецтва, що функціонуватиме у рамках заходу.

    Учора, 23 квітня 2018 року, у райдержадміністрації відбулося засідання міжвідомчої координаційно-методичної ради з правової освіти населення, яке очолив голова районної МКМР з правової освіти населення, керівник апарату райдержадміністрації Сергій Романюк.

     У ході зустрічі члени координаційної ради обговорили основні засади проекту «Я маю право!», напрямки його реалізації та план роботи районної МКМР з правової освіти населення на 2018 рік.

    Розробка: Відділ інформаційних технологій
    апарату Волинської облдержадміністрації
    Інформаційне наповнення:
    Володимир-Волинська районна державна адміністрація
    Усі права на матеріали, розміщені на цьому сайті, належать Володимир-Волинській райдержадміністрації.
    Адреса: 44700, м.Володимир-Волинський, вул. Небесної Сотні, 3, т.24467, E-mail: post@vvadm.gov.ua
    © 2014 vvadm.gov.ua