27 вересня 2024 ОФІЦІЙНИЙ ВЕБ-САЙТ
Відомості про район
Діяльність райдержадміністрації
Прес-центр
Район сьогодні
  • Розпорядчі документи
  • Регуляторна політика
    Публічна інформація
    Інформація з установ району
    Оголошення
    Програми та стратегії району
    Виконання програм та стратегій
  • Децентралізація влади
  • Самоорганізація населення
  • Вивчення громадської думки
  • Очищення влади
  • Електронне звернення
  • Вакансії державної служби
  • Інвестиційний довідник
  • Запобігання проявам корупції
  • Внутрішній аудит
  • АРХІВ НОВИН

    « Вересень 2024 »
    Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
                1
    2 3 4 5 6 7 8
    9 10 11 12 13 14 15
    16 17 18 19 20 21 22
    23 24 25 26 27 28 29
    30            
    Головна>Новини>Офіційний сайт Володимир-Волинської райдержадміністрації - Новини
    Офіційний сайт Володимир-Волинської райдержадміністрації - Новини

    Володимир-Волинський хлібозавод заснували у далекому 1944-му. З року в рік підприємство модернізується, з’являються нові технології але якість продукції залишається незмінною. Тут знають про хліб усе, мають дружній колектив з 113 осіб і слідують за тенденціям хлібопекарської галузі.

    Прикметно, що роботу попереднього керівника продовжили її діти і внуки. Відтак – бізнес став сімейним і згуртував навколо себе молодше покоління.

    Директорка Волинського обласного центру зайнятості Алла Куцин разом із колегами поспілкувалася із заступником директора заводу Ігорем Поліщуком, аби детальніше розповісти про послуги служби, зокрема фінансові механізми, можливість професійного навчання працівників, а також вивчити кадрову потребу.

     

    На виконання Порядку забезпечення інституту помічника ветерана в системі переходу від військової служби до цивільного життя, затвердженого  постановою Кабінету Міністрів України від 2 серпня 2024 р. № 881, з метою забезпечення проведення відбору кандидатів на посаду фахівця із супроводу ветеранів війни та демобілізованих осіб повідомляємо про початок прийняття заяв від представників інститутів громадського суспільства з метою включення до складу Комісії.

    Заяви з документами необхідно подати до 1 жовтня 2024 року на ім’я начальника  управління соціальної та ветеранської політики Володимирської районної державної адміністрації Волинської області.

    Вимоги до кандидатів у члени комісії: громадянство України, вільне володіння українською мовою, досвід службової/громадської/волонтерської діяльності в сфері захисту інтересів ветеранів та/або роботи в сфері соціального захисту не менше одного року.

    Перелік документів :

    • заява у довільній формі;
    • копія виписки з Єдиного державного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб – підприємців та громадських формувань та установчого документа інституту громадянського суспільства, скріплені печаткою;
    • документи чи інші матеріали, що підтверджують досвід діяльності у відповідній сфері кандидата від інституту громадянського суспільства.

    Способи подання заяв : власноруч чи поштою за адресою: вул. Ковельська, 173, м. Володимир, 44701, або на електронну адресу : Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

    Четвер, 26 вересня 2024 10:24

    Шануймо подвиг наших Героїв

    Мужність, хоробрість і самовідданість наших воїнів заслуговують на належну шану, визнання та нагороду. Але, нажаль, війна вносить свої корективи у це і часто нагороди вручаються Героям посмертно…

    Молодший сержант Сергій Войтович, житель Нововолинської громади, загинув 11 вересня 2023 року на Запоріжжі, виконуючи свій обов'язок громадянина, воїна, захисника народу і України.

    Його посмертну нагороду, орден «За мужність» ІІІ ступеня, дружині та сину вручили 25 вересня перший заступник голови районної державної адміністрації Віктор Фіщук та радник голови районної державної адміністрації, депутат районної ради Андрій Нагорний разом з Нововолинським міським головою Борисом Карпусем та представником Національної гвардії України.

    Без сліз не можна дивитись на фото, коли маленький хлопчик показує світлині батька отриману нагороду.

    Пам'ятаймо подвиг наших Захисників, тих, хто захищає щодня наше життя і свободу, і тих, хто навіки дивитиметься на нас зі світлин на меморіалах.

    Пам'ятаємо! Не забудемо! Шануємо!

    З вірою у Захисників і Перемогу!

    Слава Україні!

    Розробка: Відділ інформаційних технологій
    апарату Волинської облдержадміністрації
    Інформаційне наповнення:
    Володимир-Волинська районна державна адміністрація
    Усі права на матеріали, розміщені на цьому сайті, належать Володимир-Волинській райдержадміністрації.
    Адреса: 44700, м.Володимир-Волинський, вул. Небесної Сотні, 3, т.24467, E-mail: post@vvadm.gov.ua
    © 2014 vvadm.gov.ua