29 квітня 2024 ОФІЦІЙНИЙ ВЕБ-САЙТ
Відомості про район
Діяльність райдержадміністрації
Прес-центр
Район сьогодні
  • Розпорядчі документи
  • Регуляторна політика
    Публічна інформація
    Інформація з установ району
    Оголошення
    Програми та стратегії району
    Виконання програм та стратегій
  • Децентралізація влади
  • Самоорганізація населення
  • Вивчення громадської думки
  • Очищення влади
  • Електронне звернення
  • Вакансії державної служби
  • Інвестиційний довідник
  • Запобігання проявам корупції
  • Внутрішній аудит
  • АРХІВ НОВИН

    « Квітень 2024 »
    Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
    1 2 3 4 5 6 7
    8 9 10 11 12 13 14
    15 16 17 18 19 20 21
    22 23 24 25 26 27 28
    29 30          
    Головна>Новини>ОГОЛОШЕННЯ про формування складу Ради з питань внутрішньо переміщених осіб при Володимирській районній державній (військовій) адміністрації Волинської області
    П'ятниця, 11 серпня 2023 13:58

    ОГОЛОШЕННЯ про формування складу Ради з питань внутрішньо переміщених осіб при Володимирській районній державній (військовій) адміністрації Волинської області

    На виконання постанови Кабінету Міністрів України від 4 серпня 2023 року № 812 «Про затвердження Типового положення про Раду з питань внутрішньо переміщених осіб», Володимирська районна державна (військова) адміністрація Волинської області оголошує про відбір членів до  складу Ради з питань внутрішньо переміщених осіб при адміністрації.

    Рада з питань внутрішньо переміщених осіб при районній державній (військовій) адміністрації (далі — Рада) є консультативно-дорадчим органом при районній державній (військовій) адміністрації, який утворюється на підставі розпорядження начальника військової адміністрації для участі у реалізації регіональної політики у сфері забезпечення та захисту прав та інтересів внутрішньо переміщених осіб, сприяння діяльності територіальних громад у розвитку ефективних механізмів їх адаптації та інтеграції.

    До складу Ради можуть входити внутрішньо переміщені особи, місцем фактичного проживання яких згідно з довідкою про взяття на облік внутрішньо переміщеної особи є Володимирський район, в тому числі які є представниками суб’єктів господарювання, які в установленому законодавством порядку перемістили свої виробничі потужності та активи.

    До складу Ради входять по одному представнику від громадських об’єднань, в статуті яких визначено, що їх діяльність спрямована на забезпечення та захист прав внутрішньо переміщених осіб і реалізацію проектів у межах адміністративно-територіальної одиниці, на юрисдикцію якої поширюються повноваження органу, при якому утворено Раду.

    Відбір членів Ради здійснюється на підставі поданих до районної державної (військової) адміністрації внутрішньо переміщеними особами та представниками громадських об’єднань документів в електронній та/або паперовій формі, а саме:

    заяви у довільній формі;

    документа, що посвідчує особу та підтверджує громадянство України, або відображення в електронній формі інформації, що міститься у документах, що посвідчують особу та підтверджують громадянство України, сформованих засобами Єдиного державного вебпорталу електронних послуг, зокрема з використанням мобільного додатка Порталу Дія (Дія) або єДокумент;

    документа про освіту (за наявності);

    мотиваційного листа кандидата, в якому викладаються обґрунтування для обрання його до складу Ради;

    відомостей про контактний номер телефону та адресу електронної пошти кандидата (за наявності);

    довідки про взяття на облік внутрішньо переміщеної особи або електронної довідки, яка підтверджує факт внутрішнього переміщення і взяття на облік такої особи, на електронному носії, критерії якого підтримують використання мобільного додатка Порталу Дія (Дія) (за наявності технічної можливості), або листа громадського об’єднання щодо включення до складу Ради представника громадського об’єднання.

     

    Прийом документів здійснюється за адресою: Володимирський район, м. Володимир, вул. Ковельська, 173 або ел. адресою Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.">soczah@vvadm.gov.ua  до 28 серпня 2023 року.

    Переглядів 3142
    Розробка: Відділ інформаційних технологій
    апарату Волинської облдержадміністрації
    Інформаційне наповнення:
    Володимир-Волинська районна державна адміністрація
    Усі права на матеріали, розміщені на цьому сайті, належать Володимир-Волинській райдержадміністрації.
    Адреса: 44700, м.Володимир-Волинський, вул. Небесної Сотні, 3, т.24467, E-mail: post@vvadm.gov.ua
    © 2014 vvadm.gov.ua