19 квітня 2024 ОФІЦІЙНИЙ ВЕБ-САЙТ
Відомості про район
Діяльність райдержадміністрації
Прес-центр
Район сьогодні
  • Розпорядчі документи
  • Регуляторна політика
    Публічна інформація
    Інформація з установ району
    Оголошення
    Програми та стратегії району
    Виконання програм та стратегій
  • Децентралізація влади
  • Самоорганізація населення
  • Вивчення громадської думки
  • Очищення влади
  • Електронне звернення
  • Вакансії державної служби
  • Інвестиційний довідник
  • Запобігання проявам корупції
  • Внутрішній аудит
  • АРХІВ НОВИН

    « Квітень 2024 »
    Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
    1 2 3 4 5 6 7
    8 9 10 11 12 13 14
    15 16 17 18 19 20 21
    22 23 24 25 26 27 28
    29 30          
    Головна>Новини>Ведеться підготовка до сесії районної ради
    Понеділок, 15 серпня 2022 15:23

    Ведеться підготовка до сесії районної ради

    15 серпня начальник районної військової адміністрації Юрій Лобач разом з головою райради Віктором Хицем взяв участь у спільному засіданні трьох постійних депутатських комісій районної ради, в ході якого було розглянуто 7 питань, 6 із яких винесено на розгляд сесії. Відтак, депутати, котрі входять до кладу комісій з питань сільського господарства і продовольства, екології та раціонального використання природних ресурсів, з питань депутатської діяльності та етики, дотримання прав людини, законності і правопорядку, а також з питань промисловості, будівництва, транспорту, зв'язку і житлово-комунального господарства та підприємництва, насамперед узгодили, що на сесії відбудеться традиційний звіт про результати діяльності Володимир-Волинської окружної  прокуратури за минулий рік. Потому розглянули питання погодження проекту землеустрою щодо встановлення (зміни) меж с.Затурці однойменної сільської ради, перейменування Володимир-Волинської районної ради у Володимирську, про план роботи районної ради на друге півріччя 2022 року.

    Зі звітом про виконання у першому півріччі районного бюджету виступила начальниця аправління фінансів РДА Олена Бондарук. А в ході обговорення стану його виконання начальник РВА Юрій Лобач виступив перед депутатами з метою інформування про використання коштів на потреби територіальної оборони району. Він заначив, що бюджетні асигнування йшли переважно на ремонт та утримання автотранспорту для батальйону ТрО, але за короткі строки у зв’язку з повномасштабним вторгненням райвійськадміністраціює налагоджена системна співпраця із підприємствами та організаціями району, сільськими, селищними та міськими радами в питаннях забезпечення різнопланових потреб підрозділів Збройних Сил України, в тому числі, прикордонних військ, а також тероборони і добровольчих формувань. Наразі на район лягає й одне з надважливих завдань – забезпечення фінансового внеску у спільну справу укріплення кордону з Білоруссю по всій межі Волинської області.

    На сесії, яка відбудеться вже найближчого четверга, депутати також ухвалять текст звернення до Президента України, Верховної Ради України, голови Волинської обласної військової адміністрації та вірян Української православної церкви Московського патріархату про заборону на території Володимир-Волинського району діяльності Української православної церкви Московського патріархату.

    Переглядів 6531
    Розробка: Відділ інформаційних технологій
    апарату Волинської облдержадміністрації
    Інформаційне наповнення:
    Володимир-Волинська районна державна адміністрація
    Усі права на матеріали, розміщені на цьому сайті, належать Володимир-Волинській райдержадміністрації.
    Адреса: 44700, м.Володимир-Волинський, вул. Небесної Сотні, 3, т.24467, E-mail: post@vvadm.gov.ua
    © 2014 vvadm.gov.ua