18 квітня 2024 ОФІЦІЙНИЙ ВЕБ-САЙТ
Відомості про район
Діяльність райдержадміністрації
Прес-центр
Район сьогодні
  • Розпорядчі документи
  • Регуляторна політика
    Публічна інформація
    Інформація з установ району
    Оголошення
    Програми та стратегії району
    Виконання програм та стратегій
  • Децентралізація влади
  • Самоорганізація населення
  • Вивчення громадської думки
  • Очищення влади
  • Електронне звернення
  • Вакансії державної служби
  • Інвестиційний довідник
  • Запобігання проявам корупції
  • Внутрішній аудит
  • АРХІВ НОВИН

    « Квітень 2024 »
    Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
    1 2 3 4 5 6 7
    8 9 10 11 12 13 14
    15 16 17 18 19 20 21
    22 23 24 25 26 27 28
    29 30          
    Головна>Новини>Чергове засідання сесії районної ради
    П'ятниця, 12 лютого 2021 17:06

    Чергове засідання сесії районної ради

    Сьогодні, 12 лютого 2021 року, відбулось чергове засідання сесії районної ради восьмого скликання, яке очолилив голова районної ради Віктор Хиць. Участь у засіданні також взяли в.о. голови, керівник апарату райдержадміністрації Сергій Романюк та заступник голови районної ради Андрій Оніщук.

    Депутати розпочали роботу із виконання Державного Гімну України та вшанування пам’яті віськовослужбовців, які загинули на Сході України.

    Голова районної територіальної виборчої комісії Іщенко В.М., довів до відома депутатів протокол територіальної виборчої комісії про дострокове припинення повноважень депутата районної ради Алли Мельник, у зв’язку з її смертю, та обрання депутатом районної ради наступного за черговістю кандидата у депутати від місцевої організації політичної партії Батьківщина - Володимира Савчука.

    Після цього депутати приступили до розгляду запланованих питань, яких на порядок денний винесено понад десяток. Серед яких:

    1. Про затвердження Програми підтримки епізоотичного благополуччя, проведення лабораторно-діагностичних та лікувально-профілактичних робіт у сфері ветеринарної медицини у Володимир-Волинському районі на 2021-2023 роки.
    2. Про звіт про виконання районного бюджету за 2020 рік.
    3. Про внесення змін до рішення районної ради від 24 грудня 2020 року № 2/5 “Про районний бюджет на 2021 рік”.
    4. Про Програму підтримки Локачинської селищної територіальної громади та сприяння реалізації виконання повноважень, спрямованих для забезпечення збалансування бюджету громади у 2021 році.
    5. Про Програму забезпечення фінансовим ресурсом у 2021 році на період реформування Територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) районної державної адміністрації (смт. Іваничі), комунальної установи “Центр професійного розвитку педагогічних працівників” Локачинської районної ради.
    6. Про Програму забезпечення фінансовим ресурсом у 2021 році на період реорганізації централізованої бухгалтерії, групи централізованого забезпечення відділу освіти, культури, молоді та спорту Іваничівської райдержадміністрації, централізованої бухгалтерії відділу освіти, культури, молоді та спорту Локачинської райдержадміністрації у зв’язку із завершенням адміністративно-територіальної реформи в Україні.
    7. Про Програму висвітлення діяльності органів державної влади та органів місцевого самоврядування в районі засобами масової інформації на 2021 рік.
    8. Про Програму з відзначення державних, професійних свят, ювілейних дат, пам’ятних днів та вшанування працівників, колективів підприємств, установ, організацій і мешканців Володимир-Волинського у 2021 році.
    9. Про вихід Володимир-Волинської районної ради зі складу засновника Територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Володимир-Волинського району, який розміщений на території Зимнівської сільської ради.
    10. Про безоплатну передачу на баланс управління соціального захисту населення Володимир-Волинської районної державної адміністрації нерухомого та рухомого майна, що знаходиться на балансі Територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Іваничівської райдержадміністрації.
    11. Про вхід Володимир – Волинської районної ради до складу засновників комунального некомерційного підприємства “Іваничівський районний центр первинної медико-санітарної допомоги” Іваничівської районної ради.

    Варто зазначити, що всі питання попередньо були детально опрацьовані під час засідань постійних комісій районної ради.

    Відділ управління персоналом та організаційної роботи апарату райдержадміністрації

    Переглядів 4894

    Галерея зображень

    Розробка: Відділ інформаційних технологій
    апарату Волинської облдержадміністрації
    Інформаційне наповнення:
    Володимир-Волинська районна державна адміністрація
    Усі права на матеріали, розміщені на цьому сайті, належать Володимир-Волинській райдержадміністрації.
    Адреса: 44700, м.Володимир-Волинський, вул. Небесної Сотні, 3, т.24467, E-mail: post@vvadm.gov.ua
    © 2014 vvadm.gov.ua