19 квітня 2024 ОФІЦІЙНИЙ ВЕБ-САЙТ
Відомості про район
Діяльність райдержадміністрації
Прес-центр
Район сьогодні
  • Розпорядчі документи
  • Регуляторна політика
    Публічна інформація
    Інформація з установ району
    Оголошення
    Програми та стратегії району
    Виконання програм та стратегій
  • Децентралізація влади
  • Самоорганізація населення
  • Вивчення громадської думки
  • Очищення влади
  • Електронне звернення
  • Вакансії державної служби
  • Інвестиційний довідник
  • Запобігання проявам корупції
  • Внутрішній аудит
  • АРХІВ НОВИН

    « Квітень 2024 »
    Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
    1 2 3 4 5 6 7
    8 9 10 11 12 13 14
    15 16 17 18 19 20 21
    22 23 24 25 26 27 28
    29 30          
    Головна>Новини>На Володимирщині привітали працівників фізичної культури і спорту
    Четвер, 12 вересня 2019 16:44

    На Володимирщині привітали працівників фізичної культури і спорту

    Щорічно у другу суботу вересня в Україні відзначається День фізичної культури і спорту. Це свято, яке уособлює велич сили духу, мужності і патріотизму наших людей, залучає до своїх лав прихильників здорового способу життя, сприяє його популяризації та розвитку, наслідує славні традиції українського народу. Сьогоднішнє зростання рядів юних сподвижників фізичної культури і спорту – добра ознака утвердження в суспільстві ідеалів людської краси й духовного здоров’я, одвічного прагнення людини до самовдосконалення.Тож з нагоди цього професійного свята, 12 вересня 2019 року, у залі засідань райдержадміністрації відбулися урочисті заходи.

    Спортсменів, тренерів, фахівців сфери фізичної культури та спорту, вчителів фізичної культури та ветеранів спортивної галузі Володимирщини привітав в.о.голови, керівник апарату райдержадміністрації Сергій Романюк, який зазначив, що за всіх часів саме здорові духом і тілом люди складали опору суспільства, а також подякував присутнім за їх внесок в розвиток спортивної слави району.

    - Спорт – це рух вперед, рух до самовдосконалення та нових звершень, - резюмував Сергій Йосипович. -Він має дивовижні властивості: об’єднує людей, розвиває в них такі навички, як спритність, реакція, координація, витривалість. Допомагає людині бути у хорошій  фізичній формі, а крім того, зміцнює здоров’я, виховує характер та силу волі. Із розвитком людства змінювалися спортивні вподобання та спортивні показники. Та при цьому ви кожного року своїми перемогами у різноманітних спортивних змаганнях доводите, що немає нічого неможливого для людей відданих спорту, які щоденною важкою працею гартують своє тіло та пропагують серед молоді здоровий спосіб життя.

    Тож щиро побажаю усім міцного здоров’я, добра і щастя, великої наполегливості і наснаги, удачі та підкорення нових спортивних висот в ім’я процвітання Володимир-Волинського району та України!

    А також за вагомий особистий внесок у розвиток фізичної культури і спорту в районі, пропаганду здорового способу життя, активну громадянську позицію та з нагоди Дня фізичної культури і спорту Грамотами райдержадміністрації та районної ради відзначено вчителів фізичної культури, тренерів, громадських діячів та працівників спортивної галузі: Івана Гладчука, Олександра Бобка, Володимира Бориса, Любомира Гапона, Сергія Приймака, Володимира Калиновського, Сергія Литвинчука, Миколу Крайнова, Світлану Бовкуш, Валерія Рудися, Оксану Бігун, Володимира Гнатюка, Руслана Кротача, Ігоря Пальонку, Івана Гнатюка, Сергія Загорського, Михайла Загорського, Арсена Боритюка, Людвига Балана, Галину Матвейчук, Сергія Подопригору, Ірину Судак, Анатолія Терещука, Ярослава Кондисюка; а також спортсменів: Пасальського Максима, Луцюка Миколу, Андрія Войтичука, Анну Дрожук, Павла Легова, Павла Тріля, Максима Петрука, Тараса Калиша, Богдану Некритюк, Ангеліну Гишту, Аліну Кожуховську, Влада Кухарука, Яну Никонюк, Аліну Рабчевську, Наталію Орган.

    Чудове музичне вітання винуватцям свята подарували юні вихованці районного Будинку школяра.

    Відділ з питань внутрішньої політики та інформаційної діяльності апарату райдержадміністрації

    Переглядів 4207
    Розробка: Відділ інформаційних технологій
    апарату Волинської облдержадміністрації
    Інформаційне наповнення:
    Володимир-Волинська районна державна адміністрація
    Усі права на матеріали, розміщені на цьому сайті, належать Володимир-Волинській райдержадміністрації.
    Адреса: 44700, м.Володимир-Волинський, вул. Небесної Сотні, 3, т.24467, E-mail: post@vvadm.gov.ua
    © 2014 vvadm.gov.ua