26 квітня 2024 ОФІЦІЙНИЙ ВЕБ-САЙТ
Відомості про район
Діяльність райдержадміністрації
Прес-центр
Район сьогодні
  • Розпорядчі документи
  • Регуляторна політика
    Публічна інформація
    Інформація з установ району
    Оголошення
    Програми та стратегії району
    Виконання програм та стратегій
  • Децентралізація влади
  • Самоорганізація населення
  • Вивчення громадської думки
  • Очищення влади
  • Електронне звернення
  • Вакансії державної служби
  • Інвестиційний довідник
  • Запобігання проявам корупції
  • Внутрішній аудит
  • АРХІВ НОВИН

    « Квітень 2024 »
    Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
    1 2 3 4 5 6 7
    8 9 10 11 12 13 14
    15 16 17 18 19 20 21
    22 23 24 25 26 27 28
    29 30          
    Головна>Новини>Освітян Володимирщини привітали з професійним святом
    Субота, 06 жовтня 2018 14:47

    Освітян Володимирщини привітали з професійним святом

    Щороку першої неділі жовтня країна урочисто відзначає День працівників освіти – свято, яке звільняє від буденності й допомагає осягнути найголовніше у житті. День вчителя вже давно став знаком всенародної шани і вдячності до тих, хто сходинка за сходинкою супроводжує дитину на її життєвому шляху, відкриває захоплюючий світ знань, допомагає мудрою порадою та радіє за успіхи своїх вихованців. Так, 5-го жовтня 2018 року, в районному будинку культури відбулися урочистості з нагоди Дня працівників освіти.

    Привітати з прийдешнім професійним святом та висловити слова вдячності за невтомну самовіддану повсякденну працю завітали керівник апарату райдержадміністрації Сергій Романюк та заступник голови районної ради Алла Мельник.

    Сергій Йосипович подякував освітянам району  за терпіння і вірність вчительському обов’язку. Побажав миру та злагоди, міцного здоров’я, родинного затишку, невичерпаної життєвої енергії.

    - Ви присвятили своє життя одній зі найважливіших справ — навчанню та вихованню підростаючого покоління. Ви вкладаєте свої знання, життєвий досвід, мудрість, почуття в своїх учнів. А значить, в майбутнє нашого району. Ваша робота – навчити читати, писати, міркувати й користуватися багажем знань, накопичених людством. Але місія ваша - виховувати особистостей нашого краю.

    Упевнений, завдяки вашій плідній роботі, вихованці нашого району ще неодноразово порадують нас своїми перемогами на всеможливих конкурсах, олімпіадах та змаганнях.

    Продовжила слова привітання заступник голови районної ради Алла Романівна, де підкреслила велич і мудрість значення вчителя для суспільства.

    - Це велика відповідальна ноша, яку з гідністю і професіоналізмом ви несете крізь низку непростих років. Бажаю, щоб ваші серця завжди билися в унісон з покликанням. У цей святковий день дякую вам за благородну, подвижницьку працю, відповідальне ставлення та любов до обраної справи, педагогічну майстерність, безкорисливе добро та багатство душі, що його повсякчас ви даруєте своїм учням і колегам. Щастя вам, розвитку і добра!

    Не менш теплими та хвилюючими були слова привітань Оксани Бігун - начальника відділу освіти, молоді та спорту райдержадміністрації. Оксана Андріївна зазначила, що професія вчителя неоціненна, яка поєднує в собі мудрість і молодість душі, креативність і величезну енергію, доброту і суворість!

    Подякувала колегам за душевну чуйність, за безпрецедентну відданість обраній справі, за творчу ініціативу, за вміння запалити талантом і майстерністю серця учнів і вихованців.

    У рамках заходу, за сумлінну працю на освітянській ниві, професійну майстерність, успіхи в організації навчання та з нагоди Дня працівника освіти кращі педагоги були відзначені Грамотами голови райдержадміністрації та голови районної ради.

    Чудової новиною стало те, що наш відділ освіти, молоді та спорту райдержадміністрації був нагороджений дипломом голови Волинської обласної державної адміністрації та отримав цінний подарунок за зайняте друге місце у підсумках роботи художньо-естетичного напрямку позашкільної освіти Володимир-Волинського району.

    Після урочистої частини відбувся святковий концерт, де гарний, святковий настрій та дружню атмосферу дарували всім присутнім аматори сцени району.

    Відділ з питань внутрішньої політики та інформаційної діяльності апарату райдержадміністрації

    Переглядів 3459
    Розробка: Відділ інформаційних технологій
    апарату Волинської облдержадміністрації
    Інформаційне наповнення:
    Володимир-Волинська районна державна адміністрація
    Усі права на матеріали, розміщені на цьому сайті, належать Володимир-Волинській райдержадміністрації.
    Адреса: 44700, м.Володимир-Волинський, вул. Небесної Сотні, 3, т.24467, E-mail: post@vvadm.gov.ua
    © 2014 vvadm.gov.ua