26 квітня 2024 ОФІЦІЙНИЙ ВЕБ-САЙТ
Відомості про район
Діяльність райдержадміністрації
Прес-центр
Район сьогодні
  • Розпорядчі документи
  • Регуляторна політика
    Публічна інформація
    Інформація з установ району
    Оголошення
    Програми та стратегії району
    Виконання програм та стратегій
  • Децентралізація влади
  • Самоорганізація населення
  • Вивчення громадської думки
  • Очищення влади
  • Електронне звернення
  • Вакансії державної служби
  • Інвестиційний довідник
  • Запобігання проявам корупції
  • Внутрішній аудит
  • АРХІВ НОВИН

    « Квітень 2024 »
    Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
    1 2 3 4 5 6 7
    8 9 10 11 12 13 14
    15 16 17 18 19 20 21
    22 23 24 25 26 27 28
    29 30          
    Головна>Новини>Райдержадміністрації району спільно надаватимуть шефську допомогу військовій частині, що дислокується у Володимирі-Волинському
    П'ятниця, 15 червня 2018 15:53

    Райдержадміністрації району спільно надаватимуть шефську допомогу військовій частині, що дислокується у Володимирі-Волинському

    Нещодавно у обласній державній адміністрації під керівництвом очільника виконавчої гілки влади в області відбулася міжвідомча службова нарада з питань надання шефської допомоги військовій частині А 1008 у ремонті та приведенні до належного стану об'єктів пункту її постійної дислокації.

    Відтак, за результатами цієї робочої зустрічі сьогодні, 15 червня 2018 року, голова райдержадміністрації Наталія Василець побувала у розташуванні 14 ОМБр та спільно із директором ПрАТ «Нова лінія» оцінили обсяги робіт, що потрібно виконати.

    Варто нагадати, що під час міжвідомчої наради, яка відбулася за участі голів райдержадміністрації, керівників окремих структурних підрозділів обдержадміністрації, представників міських рад, територіальних органів міністерств, підприємств, установ та організацій приватного бізнесу, присутні підтримали пропозицію завідувача сектору правової, оборонної роботи, взаємодії з правоохоронними органами, з питань запобігання та виявлення корупції аппарату облдержадміністрації Віктора Шрамко щодо можливого розподілу завдань по наданню допомоги командуванню військової частини у здійсненні ремонту об'єктів її ППД. Зокрема, присутні погодились із необхідністю надати в/ч шефську допомогу будівельними матеріалами та послугами для ремонту об'єктів пункту постійної дислокації.

    Цьогоріч частина просить посприяти у оновленні санвузлів у трьох казармах, облаштуванні шиферної покрівлі казарми 2/12 та покрівлі сховища  бронетанкової техніки.

    Оглянувши всі об'єкти, голова райдержадміністрації Наталія Василець зазначила, що після визначення та надання представниками «Нової лінії» приблизних розрахунків на матеріали буде організовано виїзну нараду за участі керівників усіх райдержадміністрації області, де кожен визначиться із заходами шефства у забезпеченні ремонту восьми санвузлів у казармах в/ч 1008 та здійснено чіткий розподіл обсягів необхідних для закупівлі матеріалів та будівельних робіт.

    - Райдержадміністрація і  надалі буде докладати всіх зусиль по вирішенню питань, пов’язаних із задоволенням потреб військовослужбовців, - у підсумку зазначила Наталія Володимирівна. – Та шукати можливі шляхи надання допомоги в межах своєї компетенції.

    Довідково:

    Згідно Указу Президента України від 11.02.2016 №44/2016 «Про шефську допомогу військовим частинам Збройних Сил України, Національної гвардії України та Державної прикордонної служби України» за державними адміністраціями закріплюється військові частини для надання останнім матеріально-технічної допомоги.

    Відділ з питань внутрішньої політики та інформаційної діяльності апарату райдержадміністрації

    Переглядів 3511
    Розробка: Відділ інформаційних технологій
    апарату Волинської облдержадміністрації
    Інформаційне наповнення:
    Володимир-Волинська районна державна адміністрація
    Усі права на матеріали, розміщені на цьому сайті, належать Володимир-Волинській райдержадміністрації.
    Адреса: 44700, м.Володимир-Волинський, вул. Небесної Сотні, 3, т.24467, E-mail: post@vvadm.gov.ua
    © 2014 vvadm.gov.ua