18 квітня 2024 ОФІЦІЙНИЙ ВЕБ-САЙТ
Відомості про район
Діяльність райдержадміністрації
Прес-центр
Район сьогодні
  • Розпорядчі документи
  • Регуляторна політика
    Публічна інформація
    Інформація з установ району
    Оголошення
    Програми та стратегії району
    Виконання програм та стратегій
  • Децентралізація влади
  • Самоорганізація населення
  • Вивчення громадської думки
  • Очищення влади
  • Електронне звернення
  • Вакансії державної служби
  • Інвестиційний довідник
  • Запобігання проявам корупції
  • Внутрішній аудит
  • АРХІВ НОВИН

    « Квітень 2024 »
    Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
    1 2 3 4 5 6 7
    8 9 10 11 12 13 14
    15 16 17 18 19 20 21
    22 23 24 25 26 27 28
    29 30          
    Головна>Новини>Ряд важливих питань розглянуто на засіданні колегії райдержадміністрації
    Четвер, 24 травня 2018 14:34

    Ряд важливих питань розглянуто на засіданні колегії райдержадміністрації

    Сьогодні, голова районної державної адміністрації Наталія Василець провела чергове засідання колегії райдержадміністрації. У засіданні взяли участь члени колегії, Устилузький міський та сільські голови, керівники структурних підрозділів райдержадміністрації, представники засобів масової інформації.

    Згідно порядку денного першим звучало питання про підсумки виконання зведеного бюджету району за І квартал 2018 року. Доповідала начальник управління фінансів райдержадміністрації Олена Бондарук.

    "Місцеві бюджети Володимир-Волинського району за власною доходною базою до затверджених місцевими радами показників на 1-й квартал 2018 року виконані на 117,8,8 відсотка. Районний бюджет виконано на 119,9 відсотка. При затверджених показниках на звітний період з урахуванням змін в сумі 425,1 тис. гривень  до бюджету надійшло 510,0 тис. гривень, понад план одержано 84,9 тис. гривень власних доходів. Забезпечено виконання  по усіх місцевих бюджетах. Крім цього, з державного бюджету надійшло 457,2 тис. гривень базової дотації (100,0 відсотків до плану), дотації з міссцевого бюджету на здійснення переданих з державного бюджету видатків з утримання закладів освіти за рахунок відповідної дотації з державного бюджету надійшло в сумі 430,6 тис.грн. та  38709,3 тис. гривень субвенцій з місцевих бюджетів, освітньої субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам поступило в сумі 1674,0 тис. грн.", - проінформувала начальник управління фінансів райдержадміністрації.

    Також Олена Григорівна зазначила, що головам об'єднаних територіальних громад необхідно приділяти більше уваги при плануванні бюджетів та аналізувати виконання кошторису дитячих дошкільних установ з метою забезпечення їх функціонування в межах виділених коштів з районного бюджету.

    Наступним обговорювався стан благоустрою та санітарно-епідеміологічної ситуації на території району. Доповідав по даному питанню начальник відділу містобудування, архітектури та житлово-комунального господарства райдержадміністрації Петро Чуцький.

    Петро Андрійович проінформував, що Устилузькою міською та сільськими радами у 2017 році проводилась постійна робота з упорядкування населених пунктів та поліпшення їх благоустрою. На виконання заходів з благоустрою населених пунктів району у 2016 році було використано  910,5 тис. гривень, а у 2017 році – 2214,3 тис. гривень (у 2,4 рази більше). Значний обсяг коштів на благоустрій (крім ремонту доріг)  витратили Зарічанська (995 тис. гривень) та Оваднівська (682 тис. гривень) сільські ради, найменше Хобултівська сільська рада (12,9 тис. гривень). 

    Протягом березня-квітня 2018 року у рамках проведеної щорічної всеукраїнської акції  “За чисте довкілля» посадку лісу на площі 2,4 га, висаджено 730 дерев та  кущів (у парках та скверах), ліквідовано 26 стихійних сміттєзвалищ.

    "У 2018 році всі ради розробили та прийняли заходи з благоустрою населених пунктів. Проте, достатніх коштів на виконання цих заходів в бюджеті не передбачено. У 2017 році  хід виконання заходів та остаточне їх виконання не розглядались виконавчими комітетами рад і  самими радами. Тому ефективність таких заходів низька. У 2018 році цей недолік необхідно виправити", - зазначив начальник відділу містобудування, архітектури та житлово-комунального господарства райдержадміністрації.

    Співдоповідачем по цьому питанню виступив лікар загальної гігієни Володимир-Волинської санітарно-епідеміологічної станції Анатолій Садкевич, який проінформував, що у деяких селах району наявні проблеми з очищенням питної води.

    Третім питанням порядку денного слухалось питання про роботу з обдарованими дітьми району. Інформувала присутніх начальник відділу освіти, молоді та спорту райдержадміністрації Оксана Бігун.

    "Всі районні олімпіади пройшли на належному рівні. Призерами районного етапу учнівських олімпіад стали 109 учасників, Найбільшу кількість призових місць серед ЗОШ І-ІІІ ст. здобули учні НВК с. Зимне - 18, ЗОШ с. Суходоли - 13, ЗОШ с.Овадно - 11, серед ЗОШ І-ІІ ст. найбільшу кількість призових місць здобули ЗОШ с. Хмелівка - 9, ЗОШ с. Верба - 4.

    Протягом першої половини 2018 року учні ДЮСШ приймали участь в обласних, всеукраїнських та міжнародних  Чемпіонатах та турнірах. З 1 по 10 травня в місті Марракеш Марокко відбулась світова гімназіада. Любух Марія в складі збірної України з боксу стала чемпіонкою світової першості.

    У районному Будинку школяра станом на травень 2018 року займається 31 група, в якій навчаються 642 вихованці. За  п’ять місяців вони здобули 18 перемог. З них: 1-е  місце -  в  міжнародному, 1 місце -  у  всеукраїнському, 1 - в обласному гран-прі, 8 – перших місць, 4 - других місця і 4 - третіх місця.", - зазначила начальник відділу освіти, молоді та спорту райдержадміністрації.

    Про стан виконання актів законодавства, Президента України і доручень Кабінету Міністрів України, розпоряджень і доручень голови обласної та районної державних адміністрацій та реагування на запити й звернення народних депутатів місцевих рад у І кварталі 2018 року доповідала начальник відділу ведення діловодства апарату райдержадміністрації Юлія Скіц.

    Останнім питанням порядку денного слухалось питання про стан готовності господарського комплексу району до пожежонебезпеченого періоду. Начальник відділу з питань цивільного захисту та мобілізаційної роботи апарату райдержадміністрації Юрій Ліщук зауважив, що у всіх населених пуктах району необхідно привести у відповідність водонапірні вежі для забезпечення необхідних умов при виникненні пожеж. Також значну увагу необхідно приділити контролю за недопущенням підпалу сухої трави.

    Про всіх питаннях порядку денного, відповідно до прийнятих рішень колегії, будуть видані розпорядження голови райдержадміністрації.  

    Переглядів 3652
    Розробка: Відділ інформаційних технологій
    апарату Волинської облдержадміністрації
    Інформаційне наповнення:
    Володимир-Волинська районна державна адміністрація
    Усі права на матеріали, розміщені на цьому сайті, належать Володимир-Волинській райдержадміністрації.
    Адреса: 44700, м.Володимир-Волинський, вул. Небесної Сотні, 3, т.24467, E-mail: post@vvadm.gov.ua
    © 2014 vvadm.gov.ua