20 квітня 2024 ОФІЦІЙНИЙ ВЕБ-САЙТ
Відомості про район
Діяльність райдержадміністрації
Прес-центр
Район сьогодні
  • Розпорядчі документи
  • Регуляторна політика
    Публічна інформація
    Інформація з установ району
    Оголошення
    Програми та стратегії району
    Виконання програм та стратегій
  • Децентралізація влади
  • Самоорганізація населення
  • Вивчення громадської думки
  • Очищення влади
  • Електронне звернення
  • Вакансії державної служби
  • Інвестиційний довідник
  • Запобігання проявам корупції
  • Внутрішній аудит
  • АРХІВ НОВИН

    « Квітень 2024 »
    Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
    1 2 3 4 5 6 7
    8 9 10 11 12 13 14
    15 16 17 18 19 20 21
    22 23 24 25 26 27 28
    29 30          
    Головна>Новини>Володимирщина урочисто зустріла бійців зенітно-ракетного полку
    П'ятниця, 04 травня 2018 08:50

    Володимирщина урочисто зустріла бійців зенітно-ракетного полку

    3 травня 2018 року у м. Володимирі-Волинському урочисто зустрічали військовослужбовців 39 зенітно-ракетного полку, які після піврічного перебування на Сході країни повернулися до рідної військової частини.

    Сотні жителів краю прийшли на площу Героїв, аби подякувати нашим захисникам. Серед них голова райдержадміністрації Наталія Василець, голова районної ради Роман Гук, голова облдержадміністрації Олександр Савченко, представники міської влади та місцеве духовенство.

    Хвилиною мовчання та покладанням квітів до обеліска Слави та пам’ятної дошки загиблим учасникам АТО вшанували пам’ять тих, хто своє життя поклав на вівтар перемоги.

    - Шановні командири, шановні солдати! Те, що ви зробили перебуваючи в зоні АТО – це надподвиг. Подвиг над людськими можливостями, - зазначив у вітальному слові голова Волинської обласної державної адміністрації Олександр Савченко. -  Всі гордяться вами. Волинь гордиться вами. Держава гордиться вами.

    Також керівник виконавчої гілки влади в області за сумлінне виконання службових обов’язків, проявлений патріотизм під час виконання бойових завдань в зоні проведення антитерористичної  операції на території Донецької та Луганської областей вручив подяки Костянтині Олександрівні Барньовій -    солдатові, оператору-планшетисту взводу  управління батареї управління та   радіолокаційної розвідки 1 зенітного   ракетного дивізіону, Наталії  Олександрівні Медецькій - солдатові, старшому операторові відділення захисту зв’язку інформаційно-телекомунікаційного вузла зв’язку, Петру Валерійовичу Неделюку - молодшому сержантові, командиру автомобільного відділення взводу забезпечення 1 зенітного ракетного дивізіону, Богдану Анатолійовичу Самолюку - сержантові, начальнику радіолокаційної  станції батареї управління та радіолокаційної розвідки 1 зенітного ракетного дивізіону, Оксані Сергіївні Штань - солдатові, оператору відділення захисту зв’язку  інформаційно-телекомунікаційного вузла зв’язку.

    Нагрудними знаками та присвоєнням чергових військових звань відзначило особовий склад і військове командування.

    Слова гордості за полк, із яким разом боронив східні кордони держави, висловив начальник відділу протиповітряної оборони управління оперативного командування «Захід» полковник Сергій Бондаренко. Своєю чергою, командир зенітно-ракетного полку полковник Костянтин Заіченко теж подякував своїм бійцям за хорошу службу та тим, хто із шаною поставився до його підлеглих.

    - Ми повернулися до вас, додому, ми не підвели місто... Ми дуже раді, що тут війни немає - ми зробили все, щоб не допустити її сюди, - резюмував командир ЗРП.

    Як символ миру та незламності нашого народу в небо запустили синьо-жовті кульки разом із емблемою 39-го зенітно-ракетного полку.

    Довідково:

    Зенітно-ракетний полк сформовано 27 грудня 2016 року, він дислокується у Володимирі-Волинському та підпорядковується оперативному командуванню «Захід».

    З листопада 2017 до травня 2018 військовослужбовці виконували бойове завдання із недоторканості повітряних кордонів України. До його виконання було залучено близько 200 військових та 100 одиниць техніки.

    Відділ з питань внутрішньої політики та інформаційної діяльності апарату райдержадміністрації

    Переглядів 3722
    Розробка: Відділ інформаційних технологій
    апарату Волинської облдержадміністрації
    Інформаційне наповнення:
    Володимир-Волинська районна державна адміністрація
    Усі права на матеріали, розміщені на цьому сайті, належать Володимир-Волинській райдержадміністрації.
    Адреса: 44700, м.Володимир-Волинський, вул. Небесної Сотні, 3, т.24467, E-mail: post@vvadm.gov.ua
    © 2014 vvadm.gov.ua