26 квітня 2024 ОФІЦІЙНИЙ ВЕБ-САЙТ
Відомості про район
Діяльність райдержадміністрації
Прес-центр
Район сьогодні
  • Розпорядчі документи
  • Регуляторна політика
    Публічна інформація
    Інформація з установ району
    Оголошення
    Програми та стратегії району
    Виконання програм та стратегій
  • Децентралізація влади
  • Самоорганізація населення
  • Вивчення громадської думки
  • Очищення влади
  • Електронне звернення
  • Вакансії державної служби
  • Інвестиційний довідник
  • Запобігання проявам корупції
  • Внутрішній аудит
  • АРХІВ НОВИН

    « Квітень 2024 »
    Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
    1 2 3 4 5 6 7
    8 9 10 11 12 13 14
    15 16 17 18 19 20 21
    22 23 24 25 26 27 28
    29 30          
    Головна>Новини>Високі нагороди отримали волинські дефолімпійці та їх тренери
    Понеділок, 22 січня 2018 12:22

    Високі нагороди отримали волинські дефолімпійці та їх тренери

    Сьогодні, 22 січня 2018 року, під час оперативної наради у облдержадміністрації високі державні нагороди отримали дефолімпійці. Зокрема, указом Президента України за високі результати, продемонстровані у 2017 році під час ХХІІІ літніх Дефлімпійських ігор, що відбулися у турецькому місті Самсун, за виявлені мужність, самовідданість та волю до перемоги, утвердження міжнародного авторитету нагороджено орденом «За міжність» І ступеня Колодія Олександра Ярославовича – чемпіона Дефлімпійських ігор зі стрільби кульової.

    За значний особистий внесок у розвиток дефолімпійського руху та підготовку спортсменів міжнародного класу, забезпечення високих спортивних результатів дефолімпійською національною збірною командою України на ХХІІІ літніх іграх нагороджено орденом «За мужність» ІІІ ступеня:

    - Киричука В’ячеслава Матвійовича – особистого тренера чемпіона та дворазового срібного призера Дефлімпійських ігор з легкої атлетики Дмитра Вишенського;

    - Платонова Олександра Васильовича – особистого тренера чемпіона Дефлімпійських ігор зі стрільби кульової Олександра Колодія.

    - Для нас, волинян, - це велика честь мати людей, які отримують такі високі нагороди та славлять рідну Волинь. Ще раз вітаю дефлімпійців з високими досягненнями. Ми тримаємо досить високу планку для нашого волинського спорту, - зазначив у вітальному слові голова облдержадміністрації Володимир Гунчик.

    Довідково:

    У липні 2017 року у турецькому місті Самсун відбулися ХХІІІ Дефлімпійські ігри .

    Українська команда  у складі 217 спортсменів фінішувала на цих Іграх із сенсаційно високим результатом - 99 медалей: 21 золота, 42 срібних та 36 бронзових. Такий здобуток дав змогу посісти другу сходинку у загальнокомандному заліку.

    ХХІІІ літні Дефлімпійські ігри у м. Самсун були найуспішнішими за всю історію участі українських спортсменів. Наші співвітчизники взяли участь у 16 видах спорту із 21, представлених на Іграх.

    Водночас, у восьми видах спорту спортсмени “синьо-жовтої” збірної продемонстрували найкращі спортивні результати, виборовши 21 золоту нагороду, а саме: карате, дзюдо, спортивне орієнтування, стрільба кульова, пляжний волейбол, легка атлетика, боротьба вільна та боулінг.

    Найяскравішим виступом можна вважати результати збірної команди з карате, оскільки кожен з українських дефлімпійців, які взяли участь у цих змаганнях, виборов нагороду. Вони завоювали шість золотих, п'ять  срібних та чотири бронзові медалі.

    Особливої уваги заслуговують досягнення українців у ігрових видах спорту. У доробку національної дефлімпійської збірної команди України дві золоті, одна срібна та бронзова нагороди з пляжного волейболу; “срібло” має чоловіча команда волейболістів та команда футболістів, збірна команда з баскетболу здобула бронзу.

    Відділ організаційної роботи та управління персоналом апарату райдержадміністрації.

    Переглядів 3810
    Розробка: Відділ інформаційних технологій
    апарату Волинської облдержадміністрації
    Інформаційне наповнення:
    Володимир-Волинська районна державна адміністрація
    Усі права на матеріали, розміщені на цьому сайті, належать Володимир-Волинській райдержадміністрації.
    Адреса: 44700, м.Володимир-Волинський, вул. Небесної Сотні, 3, т.24467, E-mail: post@vvadm.gov.ua
    © 2014 vvadm.gov.ua