19 квітня 2024 ОФІЦІЙНИЙ ВЕБ-САЙТ
Відомості про район
Діяльність райдержадміністрації
Прес-центр
Район сьогодні
  • Розпорядчі документи
  • Регуляторна політика
    Публічна інформація
    Інформація з установ району
    Оголошення
    Програми та стратегії району
    Виконання програм та стратегій
  • Децентралізація влади
  • Самоорганізація населення
  • Вивчення громадської думки
  • Очищення влади
  • Електронне звернення
  • Вакансії державної служби
  • Інвестиційний довідник
  • Запобігання проявам корупції
  • Внутрішній аудит
  • АРХІВ НОВИН

    « Квітень 2024 »
    Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
    1 2 3 4 5 6 7
    8 9 10 11 12 13 14
    15 16 17 18 19 20 21
    22 23 24 25 26 27 28
    29 30          
    Головна>Новини>Перший виїзний прийом громадян у 2018 році голова райдержадміністрації провела у Зимнівській сільській раді
    Середа, 17 січня 2018 16:37

    Перший виїзний прийом громадян у 2018 році голова райдержадміністрації провела у Зимнівській сільській раді

     Одним із дієвих інструментів по вивченню та вирішенню проблем жителів  Володимир-Волинського району  є проведення виїзних прийомів громадян керівництвом районної державної адміністрації. Їх метою є вивчення громадської думки про роботу органів  територіальних громад краю, вирішення злободенних питань життєдіяльності, надання  консультативної допомоги населенню, зменшення кількості звернень до органів влади  вищого рівня.

    Відтак, першу робочу зустріч у 2018 році з жителями району голова райдержадміністрації Наталія Василець провела сьогодні, 17 січня, на території Зимнівської сільської ради. Наталія Володимирівна відвідала села Маркостав, Бубнів, Руснів та Черничі.

    Спільно з очільницею району, у виїзному прийомі взяли участь заступник голови районної ради Алла Мельник, голова Зимнівської сільради В’ячеслав Католик та староста вище вказаних сіл Анатолій Матвіюк.

    Жителі громади виявили велику активність та небайдужість до проблем як особистих, так і загальногромадських Зокрема, мешканці села Маркостав порушили питання незадовільного стану дороги, відсутності вуличного освітлення, а також просили посприяти у ремонті місцевого ФАПу.

    В’ячеслав Католик зобов’язався уже незабаром забезпечити місцевий медпункт обігрівачем та встановити два металопластикові вікна, а ще розробити проект освітлення цього населеного пункту.

    Чимало жителів прийшло на зустріч із головою райдержадміністрації й у селі Руснів. Запитували, коли завершать процес освітлення вулиць і чому безкоштовно не харчують дітей початкової школи. А також просили дати роз’яснення щодо  нарахування пенсій, виділення земельних ділянок учасникам АТО  та пільг інвалідам дитинства.

    Бідкаються місцеві жителі   й з приводу відсутності листоноші, який би вчасно приносив їм пенсію та газети.

    Зі своїми проблемами на прийом до голови прийшли і мешканці Черчич – у них вакантна посада завідувача місцевим ФАПом. Отож і звернулися за допомогою до представників влади.

    Під час робочої поїздки Наталія Володимирівна відвідала і установи соціальної сфери. Зокрема, у селі Бубнів оглянула шкільну котельню, куди нещодавно було придбано два нові котли за кошти субвенції на формування інфраструктури об’єднаних територіальних громад. 

    Ряд  питань, що порушувались на виїзному прийомі громадян, вирішувались безпосередньо на місці, а ті, що потребують додаткового вивчення,  передано на розгляд до відповідних структурних підрозділів райдержадміністрації.

    Відділ організаційної роботи та управління персоналом апарату райдержадміністрації.

    Переглядів 4073
    Розробка: Відділ інформаційних технологій
    апарату Волинської облдержадміністрації
    Інформаційне наповнення:
    Володимир-Волинська районна державна адміністрація
    Усі права на матеріали, розміщені на цьому сайті, належать Володимир-Волинській райдержадміністрації.
    Адреса: 44700, м.Володимир-Волинський, вул. Небесної Сотні, 3, т.24467, E-mail: post@vvadm.gov.ua
    © 2014 vvadm.gov.ua