23 квітня 2024 ОФІЦІЙНИЙ ВЕБ-САЙТ
Відомості про район
Діяльність райдержадміністрації
Прес-центр
Район сьогодні
  • Розпорядчі документи
  • Регуляторна політика
    Публічна інформація
    Інформація з установ району
    Оголошення
    Програми та стратегії району
    Виконання програм та стратегій
  • Децентралізація влади
  • Самоорганізація населення
  • Вивчення громадської думки
  • Очищення влади
  • Електронне звернення
  • Вакансії державної служби
  • Інвестиційний довідник
  • Запобігання проявам корупції
  • Внутрішній аудит
  • АРХІВ НОВИН

    « Квітень 2024 »
    Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
    1 2 3 4 5 6 7
    8 9 10 11 12 13 14
    15 16 17 18 19 20 21
    22 23 24 25 26 27 28
    29 30          
    Головна>Новини>Робоча група перевірятиме стан освоєння бюджетних коштів у районах
    Середа, 22 листопада 2017 09:23

    Робоча група перевірятиме стан освоєння бюджетних коштів у районах

    Фінансовий рік незабаром завершиться, тож на Волині активно тривають роботи з освоєння бюджетних коштів. Про те, над якими об’єктами працюють, а де й досі не ставали до справ, говорили сьогодні, 21 листопада 2017 року, під час робочої наради в голови облдержадміністрації Володимира Гунчика.

    Так, за словами заступника начальника управління капітального будівництва облдержадміністрації Станіслава Наумчика, у листопаді, на рахунки розпорядників коштів надійшло 15,4 млн грн субвенції з Державного фонду регіонального розвитку (далі – ДФРР).

    Станом на 20 листопада поточного року, касові видатки за кошти ДФРР збільшилися на 721 тис. грн, левову часту яких спрямовано на реконструкцію з добудовою спортивного залу у селі Седлище Любешівського району.

    Окремі кошти пішли на оплату експертизи коригованої проектно-кошторисної документації для будівництва ЗОШ І-ІІІ ступенів села Осівці Камінь-Каширського району та ЗОШ І-ІІІ ступенів села Любохини Старовижівського району.

    – Нині, проектний інститут усуває зауваження щодо коригованої проектно-кошторисної документації з будівництва школи у селі Любохини через необхідність проведення додаткових робіт, – зазначив Станіслав Сергійович.

    Що ж до субвенції з Державного бюджету місцевим бюджетам на формування інфраструктури для 15-ти об’єднаних територіальних громад, то на 2017 рік  передбачено 500 млн 122 тис. 900 грн. Нині ж роботи тривають на 66-ти об’єктах 14-ти ОТГ, на 32-х будівництво уже завершено.

    За словами заступника начальника управління містобудування та архітектури облдержадміністрації Віталія Швая, загальний відсоток освоєння субвенції, у порівнянні з попередніми звітними періодами, збільшився на 50%.

    Станом на 17 листопада 2017 року, касові видатки проведено у 14-ти громадах на суму майже 19 млн грн.

    – Найвищий відсоток освоєння субвенційних коштів фіксуємо у Смолигівській, Княгининівській громадах Луцького району, Павлівській Іваничівського та Велицькій, Голобській, Люблинецькій, Дубівській Ковельського району, – повідомив Віталій Олександрович.

    Втім, жодної гривні виділених коштів так і не освоєно у Пороміській об’єднаній територіальній громаді Іваничівського району.

    Як зазначили раніше, серед основних напрямків спрямування коштів – реконструкція та ремонт закладів освіти, капітальний ремонт вулиць, вуличного освітлення, реконструкція та ремонт комунальних доріг та закладів культури.

    – Проаналізуйте рівень освоєння коштів на кожному об’єкті, визначте найбільш проблемні. Ми повинні попередити повернення коштів до Державного бюджету. Попрацюйте з керівниками органів місцевого самоврядування, розпорядниками коштів, аби знати реальний стан справ і, за необхідності, вказати на ризики, – резюмував Володимир Гунчик.

    За підсумками наради, голова облдержадміністрації доручив, у найкоротші терміни, створити робочу групу, яка реально оцінить стан справ на об’єктах, де є загроза неосвоєння коштів до кінця поточного року. Серед ключових завдань роботи фахівців буде й комплексний аналіз справ із каналізуванням району Шацьких озер.

    Відділ інформаційної політики облдержадміністрації

    Переглядів 5105
    Розробка: Відділ інформаційних технологій
    апарату Волинської облдержадміністрації
    Інформаційне наповнення:
    Володимир-Волинська районна державна адміністрація
    Усі права на матеріали, розміщені на цьому сайті, належать Володимир-Волинській райдержадміністрації.
    Адреса: 44700, м.Володимир-Волинський, вул. Небесної Сотні, 3, т.24467, E-mail: post@vvadm.gov.ua
    © 2014 vvadm.gov.ua