20 квітня 2024 ОФІЦІЙНИЙ ВЕБ-САЙТ
Відомості про район
Діяльність райдержадміністрації
Прес-центр
Район сьогодні
  • Розпорядчі документи
  • Регуляторна політика
    Публічна інформація
    Інформація з установ району
    Оголошення
    Програми та стратегії району
    Виконання програм та стратегій
  • Децентралізація влади
  • Самоорганізація населення
  • Вивчення громадської думки
  • Очищення влади
  • Електронне звернення
  • Вакансії державної служби
  • Інвестиційний довідник
  • Запобігання проявам корупції
  • Внутрішній аудит
  • АРХІВ НОВИН

    « Квітень 2024 »
    Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
    1 2 3 4 5 6 7
    8 9 10 11 12 13 14
    15 16 17 18 19 20 21
    22 23 24 25 26 27 28
    29 30          
    Головна>Новини>До загального фонду області надійшло близько 3 млрд грн власних доходів
    Понеділок, 06 листопада 2017 13:49

    До загального фонду області надійшло близько 3 млрд грн власних доходів

    - До завершення поточного року залишилося менше двох місяців. І від їх результату залежить старт нового 2018 року, -  саме так розпочав свою доповідь директор департаменту фінансів обласної державної адміністрації Ігор Никитюк сьогодні, 6 листопада 2017 року, під час оперативної наради у голови облдержадміністрації Володимира Гунчика.

    У районній студії відеоселекторного зв'язку працювали голова райдержадміністрації Наталія Василець, перший заступник начальника Володимир-Волинської об’єднаної державної податкової інспекції ГУ ДФС у Волинській області Оксана Левчук, заступник начальника - начальник бюджетного відділу управління фінансів райдержадміністрації Валентина Ващук та начальник Володимир-Волинського управління державного казначейства Людмила Власюк.

    На порядок денний наради виносилося ряд бюджетних питань. Зокрема, говорили про підсумки виконання місцевих бюджетів області у жовтні 2017 року та завдання з наповнення бюджету у листопаді поточного року і підсумки виконання на території області державного бюджету.

    - Уже сьогодні можна сказати, що є усі передумови для успішного виконання бюджету, зазначив Ігор Миколайович. - Станом на 1 листопада до загального фонду області надійшло майже 2,8 млрд.грн. власних доходів. Це на 754,9 млн грн більше, ніж за відповідний період минулого року. Виконані всі зведені бюджети області на 109, 5 %. Понад план залучено більше 39 млн грн. Із 374 бюджетів базового рівня виконано 370.

    При цьому Ігор Никитюк наголосив, що на бюджети тих сільських рад, які не виконали в повному обсязі бюджетного плану вплинуло недоотримання запланованих обсягів надходження планових плати за землю, єдиного податку і орендної плати за спеціальне використання лісових ресурсів.

    - Продовжується використання тимчасово вільних коштів для залучення додаткових надходжень від їх розміщення на депозитних рахунках банківських установ, - продовжив розмову посадовець.- Зокрема, станом на 1 листопада цього року від таких операцій місцеві бюджети отримали майже 70 млн грн. В тому числі обласний бюджет 38,1 млн грн.

    Також Ігор Миколайович акцентував увагу і на коштах, що отримають об'єднані громади для покращення інфраструктури. За його словами, на формування інфраструктури ОТГ у державному бюджеті передбачено субвенцію в сумі більше 50 мільйонів гривень.

    При цьому голова облдержадміністрації Володимир Гунчик наголосив, що ці кошти напряму ідуть у місцеві бюджети громад і ОДА ніякого відношення до їх розподілу немає.

    - Наше головне завдання – це відслідковувати дотримання відповідності Постанови Кабінету Міністрів тих документів, які подають розпорядники коштів на їх використання, - наголосив очільник області. - Це наявність проектно-кошторисної документації, відповідних експертиз та відповідність планових завдань, які подаються для фінансування з державного бюджету до Стратегії розвитку «Волинь 2020».

    Відділ організаційної роботи та управління персоналом апарату райдержадміністрації

    Переглядів 3737
    Розробка: Відділ інформаційних технологій
    апарату Волинської облдержадміністрації
    Інформаційне наповнення:
    Володимир-Волинська районна державна адміністрація
    Усі права на матеріали, розміщені на цьому сайті, належать Володимир-Волинській райдержадміністрації.
    Адреса: 44700, м.Володимир-Волинський, вул. Небесної Сотні, 3, т.24467, E-mail: post@vvadm.gov.ua
    © 2014 vvadm.gov.ua