20 квітня 2024 ОФІЦІЙНИЙ ВЕБ-САЙТ
Відомості про район
Діяльність райдержадміністрації
Прес-центр
Район сьогодні
  • Розпорядчі документи
  • Регуляторна політика
    Публічна інформація
    Інформація з установ району
    Оголошення
    Програми та стратегії району
    Виконання програм та стратегій
  • Децентралізація влади
  • Самоорганізація населення
  • Вивчення громадської думки
  • Очищення влади
  • Електронне звернення
  • Вакансії державної служби
  • Інвестиційний довідник
  • Запобігання проявам корупції
  • Внутрішній аудит
  • АРХІВ НОВИН

    « Квітень 2024 »
    Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
    1 2 3 4 5 6 7
    8 9 10 11 12 13 14
    15 16 17 18 19 20 21
    22 23 24 25 26 27 28
    29 30          
    Головна>Новини>Основні питання відеоселекторної наради
    Понеділок, 28 серпня 2017 17:00

    Основні питання відеоселекторної наради

    Анатолій Поляков – перший заступник начальника головного управління Держгеокадастру у Волинській області зазначив, що 774 учасники АТО отримали дозвіл на оформлення та приватизацію  земельних ділянок. Із цих ділянок для ведення садівництва призначено 1803 дозволи, для індивідуального дачного будівництва – 11, а для ведення особистого селянського господарства – 1960 дозволів. Загальна площа виділених земель –   3 338 гектарів. Із них уже затверджено 2 293 проекти та надано у власність земельні ділянки на загальну площу 1 692 гектара, що становить 60% від наданих раніше дозволів. Тому Анатолій Юрійович закликав владу на місцях посприяти пришвидшенню цього процесу та за необхідності надати відповідні юридичні консультації.

    Про стан справ у Ковельській філії ДП «Укрветсанзавод» доповів Сергій Кошарук – заступник голови ОДА.Зокрема, він зазначив, що для ліквідації наслідків надзвичайної ситуації в Ковелі, переміщення сировини в ці ємкості, необхідно було підготувати проектно-кошторисну документацію. Опісля експертної оцінки, проектно-кошторисну документацію днями представили в Мінрегіонбуді.

    В той же час, виявлено загрозу поширення надзвичайної ситуації вже на регіональний рівень: неподалік ковельської філії відсутнє централізоване водопостачання та каналізування. Як результат, виникає загроза бактеріального забруднення води.

    –  Відтак, прийнято рішення щодо забезпечення даного мікрорайону централізованим водопостачанням, аби зняти загрозу поширення надзвичайної ситуації. Зокрема, Кабінетом Міністрів України затверджено рішення про виділення 17 мільйонів гривень із резервного фонду Державного бюджету. Тому метою поїздки до Києва було узгодження відповідного переліку заходів, що складався із семи основних пунктів. Загальна вартість запланованих робіт на сьогодні становить 28 мільйонів 303 тисячі гривень, з яких: з резервного фонду Державного бюджету – 17 мільйонів, з резервного фонду обласного бюджету – 1 мільйон 300 тисяч гривень, решта, 10 мільйонів 43 тисячі гривень, – з інших джерел фінансування, в основному це кошти місцевого бюджету розвитку міста Ковель. Левова частина коштів – 28 мільйонів гривень – спрямована саме на проведення централізованого водопостачання. Сьогодні очікуємо погодження з Міністерства фінансів України, – повідомив Сергій Дмитрович.

     

    Переглядів 2410
    Розробка: Відділ інформаційних технологій
    апарату Волинської облдержадміністрації
    Інформаційне наповнення:
    Володимир-Волинська районна державна адміністрація
    Усі права на матеріали, розміщені на цьому сайті, належать Володимир-Волинській райдержадміністрації.
    Адреса: 44700, м.Володимир-Волинський, вул. Небесної Сотні, 3, т.24467, E-mail: post@vvadm.gov.ua
    © 2014 vvadm.gov.ua