18 квітня 2024 ОФІЦІЙНИЙ ВЕБ-САЙТ
Відомості про район
Діяльність райдержадміністрації
Прес-центр
Район сьогодні
  • Розпорядчі документи
  • Регуляторна політика
    Публічна інформація
    Інформація з установ району
    Оголошення
    Програми та стратегії району
    Виконання програм та стратегій
  • Децентралізація влади
  • Самоорганізація населення
  • Вивчення громадської думки
  • Очищення влади
  • Електронне звернення
  • Вакансії державної служби
  • Інвестиційний довідник
  • Запобігання проявам корупції
  • Внутрішній аудит
  • АРХІВ НОВИН

    « Квітень 2024 »
    Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
    1 2 3 4 5 6 7
    8 9 10 11 12 13 14
    15 16 17 18 19 20 21
    22 23 24 25 26 27 28
    29 30          
    Головна>Новини>Школи району готові до нового навчального року
    Понеділок, 28 серпня 2017 16:34

    Школи району готові до нового навчального року

    Начальник відділу освіти, молоді та спорту райдержадміністрації Оксана Бігун у своїй доповіді зазначила, що діюча мережа району, яка складається із 16 навчальних загальноосвітніх закладів, повністю готова до нового навчального року. У всіх школах проведено поточні ремонти. Також проведені роботи щодо заміни вікон на енергозберігаючі та дверей у Хобултівській, Вербській, Оваднівській та Хмелівківській школах. Були проведені роботи і по облаштуванню санвузлів, ремонту котелень.

    Протягом підготовчого періоду до цього навчального року було проведено і закупівлю шкільного обладнанняна загальну суму 245 тис.грн. Це прилади у кабінет фізики (ЗОШ І-ІІІ ст. с. Овадне) та біології (ЗОШ І-ІІІ ст. с. Березовичі) і навчальний комп’ютерний комплекс для Оваднівської ЗОШ.

    Цьогоріч перший дзвінок покличе до шкіл Володимир-Волинського району 1167 учнів, серед яких вперше за парти сяде 141 школяр.

    Підвезення учнів та вчителів нашого району до навчальних закладів здійснюється відповідно до районної Програми «Шкільний автобус». Такі автобуси уже курсують до Березовичівської, Суходільської, Галинівської, Микуличівської та Хмелівківської шкіл. Там, де поки немає власного автобуса, підвезення учнів забезпечують перевізник В.Ф. Шуба та ПАТ «Володимир-Волинське АТП 10707».

    Варто нагадати, що минулого року, у рамках вище вказаної Програми, було придбано шкільні автобуси для Галинівської та Микуличівської шкіл. А шкільний автобус, яким здійснювалося підвезення дітей до Микуличівської школи передано Хмелівківській дев’ятирічці.

    - Підвезенням охоплено 292 дитини та 101 педагог, - зазначила Оксана Бігун. – До Березовичівської  одинадцятирічки організоване підвезення із сіл Яковичі, Хворостів, Бобичі та Губин. І в загальному сюди доїжджає 75 дітей. 73 учні із Свійчева, Волі Свійчевської та Красностава приїздять на навчання до Галинівської школи, до ЗОШ І-ІІІ ст. с. Суходоли - 62 школярі (с. Вощатин, с. Ласків, с. Дігтів, с. Новосілки), до ЗОШ І-ІІ ст. с. Микуличі – 58 дітей (с. Нехвороща, с. Бегета, с. Міжлісся, с. Підгайці) та до Хмелівківської школи – 55 учнів із Житань та Хмелева.

    Також начальник відділу освіти звернула увагу присутніх на те, цього тижня відбудеться засідання серпневої педагогічної конференції на базі. Оваднівської сільської ради та ряд настановних секційних занять по кожному предмету.

    Переглядів 2623
    Розробка: Відділ інформаційних технологій
    апарату Волинської облдержадміністрації
    Інформаційне наповнення:
    Володимир-Волинська районна державна адміністрація
    Усі права на матеріали, розміщені на цьому сайті, належать Володимир-Волинській райдержадміністрації.
    Адреса: 44700, м.Володимир-Волинський, вул. Небесної Сотні, 3, т.24467, E-mail: post@vvadm.gov.ua
    © 2014 vvadm.gov.ua