18 квітня 2024 ОФІЦІЙНИЙ ВЕБ-САЙТ
Відомості про район
Діяльність райдержадміністрації
Прес-центр
Район сьогодні
  • Розпорядчі документи
  • Регуляторна політика
    Публічна інформація
    Інформація з установ району
    Оголошення
    Програми та стратегії району
    Виконання програм та стратегій
  • Децентралізація влади
  • Самоорганізація населення
  • Вивчення громадської думки
  • Очищення влади
  • Електронне звернення
  • Вакансії державної служби
  • Інвестиційний довідник
  • Запобігання проявам корупції
  • Внутрішній аудит
  • АРХІВ НОВИН

    « Квітень 2024 »
    Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
    1 2 3 4 5 6 7
    8 9 10 11 12 13 14
    15 16 17 18 19 20 21
    22 23 24 25 26 27 28
    29 30          
    Головна>Новини>У Ковельської філії ДП «Укрветнсанзавод» з’явиться новий керівник
    Понеділок, 31 липня 2017 16:02

    У Ковельської філії ДП «Укрветнсанзавод» з’явиться новий керівник

    Сергій Дмитрович зазначив, що нині представники профільних управлінь та служб працюють над реалізацією раніше окреслених завдань щодо переміщення тваринних рештків у бетонні ємкості колишнього крохмального заводу, термічної обробки сировини, забезпечення мешканців наближених до підприємства територій централізованим водопостачанням та каналізуванням. Проте, обрані вектори роботи потребують значних часових затрат, зокрема, на виготовлення проектно-кошторисної документації. Однак, частину документів уже вдалось зробити і нині вони передані на експертизу.

    Окремо зазначимо, що сьогодні на робочій нараді у першого віце-прем’єр-міністра України Степана Кубіва мають остаточно узгодити усі питання, пов’язані із виконанням окремого пункту Розпорядження Кабінету міністрів України стосовно 17-ти мільйонів, які виділено для вирішення екологічної проблеми. Позатим, цього тижня заступник голови облдержадміністрації Сергій Кошарук та Ковельський міський голова Олег Кіндер мають подати у профільні міністерства і відомства  необхідний пакет документів, аби отримати погодження на вищезгадане бюджетне призначення для Волинської облдержадміністрації, що буде передано у розпорядження Ковельської міської ради.

    Як з’ясувалось під час наради, окрім проблем технічного характеру виникла потреба кадрових змінах, адже директор ветсанзаводу Андрій Марченко склав свої повноваження, які нині виконує головний інженер підприємства. Проте, Володимир Гунчик повідомив, що пропозиції щодо кандидатів на посаду керівника уже є, одну з них висловив Ковельський міський голова Олег Кіндер.

    – Я його (Олега Кіндера – авт.) позицію повністю підтримую. Прошу керівництво управління Держпродспоживслужби зробити офіційну пропозицію цій людині. Він – один із тих, хто займає досить активну позицію щодо питань ліквідації катастрофи та має ветеринарний фах, – резюмував Володимир Петрович.

    Позатим, керівник найвищої виконавчої гілки влади в області звернувся до керівництва головного управління Держпродспоживслужби в області з метою визначення уповноваженої особи, яка тимчасово, до моменту призначення нового керівника Ковельської філії ДП «Укрветсанзавод», вестиме щоденний контроль за діяльністю підприємства.

    Відділ інформаційної політики облдержадміністрації

    Переглядів 2276
    Розробка: Відділ інформаційних технологій
    апарату Волинської облдержадміністрації
    Інформаційне наповнення:
    Володимир-Волинська районна державна адміністрація
    Усі права на матеріали, розміщені на цьому сайті, належать Володимир-Волинській райдержадміністрації.
    Адреса: 44700, м.Володимир-Волинський, вул. Небесної Сотні, 3, т.24467, E-mail: post@vvadm.gov.ua
    © 2014 vvadm.gov.ua