20 квітня 2024 ОФІЦІЙНИЙ ВЕБ-САЙТ
Відомості про район
Діяльність райдержадміністрації
Прес-центр
Район сьогодні
  • Розпорядчі документи
  • Регуляторна політика
    Публічна інформація
    Інформація з установ району
    Оголошення
    Програми та стратегії району
    Виконання програм та стратегій
  • Децентралізація влади
  • Самоорганізація населення
  • Вивчення громадської думки
  • Очищення влади
  • Електронне звернення
  • Вакансії державної служби
  • Інвестиційний довідник
  • Запобігання проявам корупції
  • Внутрішній аудит
  • АРХІВ НОВИН

    « Квітень 2024 »
    Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
    1 2 3 4 5 6 7
    8 9 10 11 12 13 14
    15 16 17 18 19 20 21
    22 23 24 25 26 27 28
    29 30          
    Головна>Новини>Відбулося чергове засідання мобільної групи
    Понеділок, 31 липня 2017 14:49

    Відбулося чергове засідання мобільної групи

    Варто нагадати, що така група була затверджена розпорядженням голови адміністрації від 13 липня 2017 року № 243 «Про створення мобільної оперативної групи щодо запобігання виникнення пожеж у природних екосистемах та на період охорони врожаю зернових культур та грубих кормів в районі у 2017 році». До її складу увійшли: завідувач сектором з питань цивільного захисту райдержадміністрації Юрій Ліщук, начальник Володимир-Волинського міськрайонного відділу УДСНС України в області Віктор Воробйов, головний інспектор Володимир-Волинського міськрайонного відділу УДСНС України в області Олег Отченаш, провідний інспектор Володимир-Волинськог міськрайонного відділу УДСНС України в області Олексій Нарвойш, провідний фахівець Володимир-Волинського міськрайонного відділу УДСНС України в області Віталій Боснюк, старший дільничний офіцер поліції Володимир-Волинського відділу поліції ГУНП в області Віталій Дузінський, головний спеціаліст відділу розвитку галузей агропромислового комплексу управління агропромислового розвитку райдержадміністрації Володимир Болотюк, державний екологічний інспектор з охорони природного середовища Волинської області Віктор Голіч та інженер охорони і захисту лісу ДП “Володимир-Волинське лісомисливське господарство» Артем Тарасюк.
    За словами завідувача сектором з питань цивільного захисту райдержадміністрації Юрія Ліщука, на території Володимир-Волинського району здійснюють свою господарську діяльність 80 сільськогосподарських, фермерських підприємств та одноосібників. Цими суб’єктами господарювання загалом посіяно 8679 га озимих зернових культур. Для збирання цього врожаю задіяно 116 зернозбиральних комбайни, 291 вантажний автомобіль та 369 тракторів.
    З метою запобігання виникнення пожеж у природних екосистемах та на період охорони врожаю зернових культур та грубих кормів мобільною групою було здійснено 5 рейдових виїздів по місцях лісових масивів та інших відкритих ділянках місцевості для профілактики можливих осередків виникнення пожеж.
    27 липня 2017 року інспекторський склад оперативної групи на чолі з провідним інспектором відділу запобігання надзвичайним ситуаціям Управління ДСНС України у Волинській області майором служби цивільного захисту Ігорем Сидоруком здійснив виїзд на сільськогосподарське підприємство ТзОВ «П’ятидні», а саме на його відділок, який знаходиться у с. Хобултова. Там була проведена зустріч з працівниками, які здійснюють експлуатацію сільськогосподарської техніки. А також проведено обстеження техніки, її справність та забезпечення первинними засобами пожежегасіння.

    Переглядів 2847
    Розробка: Відділ інформаційних технологій
    апарату Волинської облдержадміністрації
    Інформаційне наповнення:
    Володимир-Волинська районна державна адміністрація
    Усі права на матеріали, розміщені на цьому сайті, належать Володимир-Волинській райдержадміністрації.
    Адреса: 44700, м.Володимир-Волинський, вул. Небесної Сотні, 3, т.24467, E-mail: post@vvadm.gov.ua
    © 2014 vvadm.gov.ua