19 квітня 2024 ОФІЦІЙНИЙ ВЕБ-САЙТ
Відомості про район
Діяльність райдержадміністрації
Прес-центр
Район сьогодні
  • Розпорядчі документи
  • Регуляторна політика
    Публічна інформація
    Інформація з установ району
    Оголошення
    Програми та стратегії району
    Виконання програм та стратегій
  • Децентралізація влади
  • Самоорганізація населення
  • Вивчення громадської думки
  • Очищення влади
  • Електронне звернення
  • Вакансії державної служби
  • Інвестиційний довідник
  • Запобігання проявам корупції
  • Внутрішній аудит
  • АРХІВ НОВИН

    « Квітень 2024 »
    Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
    1 2 3 4 5 6 7
    8 9 10 11 12 13 14
    15 16 17 18 19 20 21
    22 23 24 25 26 27 28
    29 30          
    Головна>Новини>Над чим працює відділ містобудування, архітектури та житлово-комунального господарства райдержадміністрації
    Понеділок, 31 липня 2017 10:13

    Над чим працює відділ містобудування, архітектури та житлово-комунального господарства райдержадміністрації

    - забезпечення реалізації державної політики у сфері містобудування та архітектури на території району;

    - аналіз стану містобудування на території району, організація, розроблення, забезпечення затвердження в установленому порядку генеральних планів населених пунктів та іншої містобудівної документації;

    - проведення контролю у межах своїх повноважень за діяльністю виконавчих органів рад з питань здійснення делегованих повноважень з містобудівних питань;

    - забезпечення додержання законодавства у сфері містобудування та архітектури, державних стандартів, норм і правил, затвердженої містобудівної документації, здійснення контролю за їх реалізацією;

    - ведення містобудівного кадастру.

    У галузі житлово-комунального господарства цей відділ забезпечує розробку, реалізацію та контроль за виконанням програм і заходів з питань централізованого водопостачання та водовідведення, енергозбереження, видалення відходів, вуличного освітлення, пасажирських перевезень, благоустрою населених пунктів, утримання доріг, утримання житлового фонду та квартирного обліку.

    Зі слів начальника відділу містобудування, архітектури та житлово-комунального господарства також стало відомо, що згідно з адміністративно-територіальним поділом у Володимир-Волинському районі є 10 сільських та 1 міська ради, з них уже 2 об’єднані територіальні громади. До складу всіх рад входить 78 населених пунктів, з них 1 місто районного значення.

    - Із 77 сіл та 1 міста генплани має 71 населений пункт, що становить 91% від загальної кількості. Не розроблені генеральні плани лише для 7 сіл, які раніше були визначені, як не перспективні. Це села Гевин, Заболоття, Полум’яне, Пархоменкове, Октавин та Писарева Воля, зазначив у доповіді Петро Андрійович. – Всі начвні плани населених пунктів району та внесені зміни до них розміщені на веб-сайті РДА у рубриці «Генплани населених пунктів».

    Також доповідач звернув увагу присутніх на той факт, що внесення змін у генплани дало можливість виділити ряд земельних ділянок для будівництва житлових будинків, у першу чергу учасникам АТО.

    Розповів Петро Андрійович і про Програми, які діють у сфері житлово-комунального господарства та про ряд заходів, які були здійснені на їх  виконання.

    Не оминув начальник відділу і питань благоустрою, пасажирського перевезення та утримання доріг району.

    Далі кожен керівник структурного підрозділу райдержадміністрації доповів про стан справ у підпорядкованих їм відомствах.

    У результаті спільного дієвого обговорення ходу виконання планових завдань оперативної наради були окреслені конкретні шляхи їх вирішення. 

    Переглядів 2480
    Розробка: Відділ інформаційних технологій
    апарату Волинської облдержадміністрації
    Інформаційне наповнення:
    Володимир-Волинська районна державна адміністрація
    Усі права на матеріали, розміщені на цьому сайті, належать Володимир-Волинській райдержадміністрації.
    Адреса: 44700, м.Володимир-Волинський, вул. Небесної Сотні, 3, т.24467, E-mail: post@vvadm.gov.ua
    © 2014 vvadm.gov.ua