26 квітня 2024 ОФІЦІЙНИЙ ВЕБ-САЙТ
Відомості про район
Діяльність райдержадміністрації
Прес-центр
Район сьогодні
  • Розпорядчі документи
  • Регуляторна політика
    Публічна інформація
    Інформація з установ району
    Оголошення
    Програми та стратегії району
    Виконання програм та стратегій
  • Децентралізація влади
  • Самоорганізація населення
  • Вивчення громадської думки
  • Очищення влади
  • Електронне звернення
  • Вакансії державної служби
  • Інвестиційний довідник
  • Запобігання проявам корупції
  • Внутрішній аудит
  • АРХІВ НОВИН

    « Квітень 2024 »
    Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
    1 2 3 4 5 6 7
    8 9 10 11 12 13 14
    15 16 17 18 19 20 21
    22 23 24 25 26 27 28
    29 30          
    Головна>Новини>Оперативна нарада: план роботи на тиждень
    Понеділок, 26 червня 2017 17:42

    Оперативна нарада: план роботи на тиждень

    Методист РМК Олена Кобилінської у своїй доповіді зазначила, що оздоровча кампанія 2017 року в районі забезпечується відповідно до вимог Законів України «Про оздоровлення та відпочинок дітей» зі змінами, «Про охорону дитинства», «Про забезпечення санітарно-епідеміологічного благополуччя населення», «Про пожежну безпеку», розпоряджень голови Волинської обласної держадміністрації від 26 квітня 2017 року № 208 «Про організацію і проведення оздоровлення та відпочинку дітей у 2017 році», та від 13 травня 2017 року № 245 «Про затвердження Плану заходів з реалізації у 2017 році Обласної цільової соціальної програми оздоровлення та відпочинку дітей на 2016-2020 роки», розпоряджень голови районної державної адміністрації від 05.травня 2017 року № 164 «Про організацію і проведення оздоровлення та відпочинку дітей у 2017 році», наказу відділу освіти, молоді та спорту Володимир-Волинської райдержадміністрації від 12.травня 2017 року № 125 “Про організацію літнього оздоровлення та відпочинку дітей загальноосвітніх закладів району у 2017 році  та інших чинних нормативних документів, що регламентують організацію оздоровлення та відпочинку дітей та підлітків району.

    Станом на 25.06.2017 року в районі усіма формами оздоровлення та відпочинку охоплено 474 дитини віком від 7 до 17 років.

    З метою забезпечення ефективного відпочинку дітей, створення належних умов для освітньої, культурно-виховної, фізкультурно-оздоровчої та спортивної роботи з дітьми під час літніх канікул з 29 травня по  16 червня 2017 року в районі функціонувало 10 дитячих таборів відпочинку з денним перебуванням на базі загальноосвітніх закладів району де відпочинком охоплено 410 дітей віком від 7 до 17 років, з забезпеченням двохразового харчування дітей із розрахунку 20 гривень в день на одну дитину.

    Упродовж  табірної зміни у таборах з денним перебуванням відпочинком  охоплено:

    -17 дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування;

    - 60 дітей, батьки яких визнані учасниками бойових дій;

    - 1 дитина, зареєстрована як внутрішньо переміщена ;

    - 10  дітей - інвалідів;

    - 12 дітей, визнаних потерпілими від наслідків Чорнобильської катастрофи;

    - 173 дітей з багатодітних сімей;

    - 40 дітей з малозабезпечених сімей;

    - 39 дітей, які перебувають на диспансерному обліку;

    - 35 талановиті та обдаровані діти, учасники районних олімпіад та спартакіад;

    - 23 дитини, працівників агропромислового комплексу та соціальної сфери села.

    Найбільше дітей відпочило в таборі “Волошка ” , на базі ЗОШ І-ІІІ ст. с. Суходоли (60), а найменше (по 30 дітей) в таборах «Сонячний» ЗОШ І-ІІІ ст. с Галинівка, та «Сонечко» ЗОШ І-ІІ ст. с. Жовтневе.

    Для роботи у таборах відпочинку з денним перебуванням дітей були залучені вчителі району які вчасно пройшли медичні огляди, інструктажі та навчання з техніки безпеки.

    Медичне забезпечення в таборах здійснювалося працівниками ФАПІВ, згідно укладених угод про співпрацю.

    Табори відпочинку з денним перебування працювали відповідно до перспективних та щоденних планів роботи. Кожен день був присвяченій певній тематиці, наповнений змістовним дозвіллям.

    Проводилися спортивні змагання з футболу, шахів, шашок, заходи з еколого-натуралістичного, туристсько-краєзнавчого, художньо-естетичного та фізкультурно-спортивного напрямків.

    Щоденна робота будувалася на засадах патріотичного виховання школярів, щоб пробудити в душі кожної дитини любов до рідного краю, гордість за те , що вони українці.

    Незабутніми для дітей були екскурсії до Луцька, Рівного де діти мали можливість відвідати Замок Любарта, Волинський обласний музей бойової техніки та зброї (Луцьк), музей Бурштину та Городецький монастир (Рівне), а також весело провести час на розважальних атракціонах та у зоопарку. Діти табору «Сонячний» с. Галинівка, відвідали урочище Вовчак, де познайомилися з історією виникнення УПА, а таборята «Веселки», с. Хобултова, мали можливість відвідати музей – усадьбу Лесі Українки в с. Колодяжне Ковельського району Волинської області

    Протягом літнього періоду для дітей загалом було організовано 9 навчально – тематичні екскурсії до м Володимир – Волинський, екскурсії до прикордонної застави Пархоменка, екскурсії до Зимнівського Святогірського монастиря, екскурсії у пожежну частину м Володимир – Волинський. Незабутніми для дітей стали екскурсії стежками рідних сільських околиць. Про роботу кожного табору можна побачити інформацію на сайті відділу освіти, молоді та спорту та на сайтах шкіл району.

    Загалом усіма формами відпочинку та оздоровлення планується охопити 460 дітей пільгових категорій. До даного переліку не включено чисельність дітей, що буде оздоровлена у санаторіях та профілакторіях за путівками МОЗ.

    На особливому контролі знаходиться питання оздоровлення дітей-сиріт та дітей позбавлених батьківського піклування. На території району нараховується 30 дітей з категорії дітей-сиріт та дітей позбавлених батьківського піклування.

    17 дітей даної категорії залучено до відпочинку в таборах з денним перебуванням дітей, 5 оздоровилися в дитячому центрі «Артек», 3 в молодіжному дитячому центрі «Молода гвардія» та 3 дітей даної категорії планується оздоровити в таборі «Світязь» в с. Пульмо Шацького району. Не підлягає оздоровленню за державні кошти 2 дитини позбавлених батьківського піклування Лига Таня та Малашевський Роман як учні - випускник 11 класу.

    У 2017 році згідно з інформаціями, поданими із шкіл, на території району налічується 74 дитини категорій дітей, батьки яких є учасниками АТО, відпочинком в таборах з денним перебуванням дітей охоплено 60 дітей даної категорії. Одна дитина з числа дітей, батьки яких є учасниками АТО відпочивала в УДЦ “Молода гвардія” та одна в молодіжному центрі «Артек» з 20% оплатою вартості путівки, 7 дітей оздоровилося в таборі «Світязь » с. Пульмо, з 1.06 по 21.06.2017 року. 

    На придбання путівок для дітей пільгових категорій з районного бюджету виділено 90,0 тис.грн., на умовах спів фінансування з районним бюджетом з обласного залучено кошти у сумі 90,0 тис.грн. тобто всього ми отримали можливість використати для придбання путівок для оздоровлення дітей пільгових категорій 180, 0 тис.грн.

    Ці кошти спрямовані на оздоровлення дітей у позаміському дитячому закладі оздоровлення та відпочинку «Світязь», що у с.Пульмо, Шацького району. Згідно укладеної угоди від 01.06.2017року у таборі “Світязь” відпочине 48 дітей. Вартість путівки 3 675 грн. Термін перебування дитини 21 день: І зміна з 01.06.2017 по 21.07.2017р. та ІV зміна з 06 08.по 26.08.2017 року. Довіз дітей до табору здійснюється організовано перевізником за рахунок коштів батьків.

    Окрім того, укладено угоди з обласним управлінням освіти, науки та молоді щодо підбору дітей до ДЦ “Молода гвардія” та “Артек”. Протягом оздоровчої кампанії даних таборах відпочило 10 дітей пільгових категорій.

    Як альтернативна форма відпочинку цьогоріч втретє завдяки сприянню Володимир-Волинської районної державної адміністрації та районної ради з 19.06 по 23.06 2017 року в урочищі озера Лісне (район військової водойми) відбувся відкритий районний відпочинково-туристичний зліт обдарованої учнівської молоді “ Юність ”.

    Загальна вартість кошторису на проведення зльоту складає 26, 4 тис.грн. районного бюджету.

    На п'ятиразове харчування витрачено з 16,4 тис.грн., 1,6 тис.грн. на спортивний інвентар та спортивне спорядження, решта коштів потрачено на госптовари, дизпаливо та канцелярію.

    У Зльоті взяло участь 67 дітей району. Упродовж п’яти днів робота педагогів та організаторів була спрямована на охоплення змістовним дозвіллям, зміцнення здоров’я кожної дитини. Щодня відбувалися спортивні змагання та конкурси художньо-естетичного спрямування. Діти відпочивши, з новими враженнями та новими знайомствами , задоволені та відпочивши повернулися до дому. Шк

    На сьогодні оздоровча кампанія в районі продовжується. Підсумки будуть підведені у жовтні місяці на колегії відділу освіти, молоді та спорту. 

      

    Переглядів 2338
    Розробка: Відділ інформаційних технологій
    апарату Волинської облдержадміністрації
    Інформаційне наповнення:
    Володимир-Волинська районна державна адміністрація
    Усі права на матеріали, розміщені на цьому сайті, належать Володимир-Волинській райдержадміністрації.
    Адреса: 44700, м.Володимир-Волинський, вул. Небесної Сотні, 3, т.24467, E-mail: post@vvadm.gov.ua
    © 2014 vvadm.gov.ua