26 квітня 2024 ОФІЦІЙНИЙ ВЕБ-САЙТ
Відомості про район
Діяльність райдержадміністрації
Прес-центр
Район сьогодні
  • Розпорядчі документи
  • Регуляторна політика
    Публічна інформація
    Інформація з установ району
    Оголошення
    Програми та стратегії району
    Виконання програм та стратегій
  • Децентралізація влади
  • Самоорганізація населення
  • Вивчення громадської думки
  • Очищення влади
  • Електронне звернення
  • Вакансії державної служби
  • Інвестиційний довідник
  • Запобігання проявам корупції
  • Внутрішній аудит
  • АРХІВ НОВИН

    « Квітень 2024 »
    Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
    1 2 3 4 5 6 7
    8 9 10 11 12 13 14
    15 16 17 18 19 20 21
    22 23 24 25 26 27 28
    29 30          
    Головна>Новини>Глава держави Петро Порошенко взяв участь у церемонії офіційного відкриття насіннєвого заводу в П'ятиднях
    Середа, 24 травня 2017 15:16

    Глава держави Петро Порошенко взяв участь у церемонії офіційного відкриття насіннєвого заводу в П'ятиднях

    Спільно із головою Волинської облдержадміністрації Володимиром Гунчиком та власником підприємства, заслуженим аграрієм України, Валерієм Дібровою, Президент  урочисто перерізав стрічку.  Після цього Валерій Григорович ознайомив Главу держави із роботою підприємства та продемонстрував зразки готової продукції.

    В операторській кімнаті виробничого цеху Петро Порошенко здійснив запуск виробництва насіннєвої продукції. До слова, потужність заводу, який працюватиме на новітньому обладнанні - 10 тон насіння на годину. Результатом роботи підприємства буде високоякісне насіння пшениці, сої та гороху.

    Відкриття такого сучасного підприємства нині є символічним, адже аграрний комплекс сьогодні - опора української економіки.

    - Сьогодні 12% ВВП – це сільське господарство. Аграрний комплекс вийшов на найбільше джерело валюти, яка надходить до держави та забезпечує міць української гривні, - звернувся до присутніх Президент України. Висловив очільник держави і переконання, що українське сільське господарство нині демонструє активний розвиток.

    - Інтенсифікація виробництва, використання засобів захисту рослин, добрив, технологій, техніки сьогодні забезпечує такі врожаї, про які раніше ніхто не чув, - зазначив він. Та наголосив, що Україна та українські аграрії мають скористатися попитом на свою продукцію для розвитку галузі. 

    Подякував Президент волинянам й за теплу зустріч та гостинність. І зазначив, що просто не зміг би не приїхати до нашого краю. Адже відкриття такого сучасного комплексу варте уваги. Адже саме на аграрний сектор, вкотре наголосив Гаранта, ми покладаємося в економічних реформах.

    - Зараз відкриття на Волині заводу сучасного європейського зразка, одного з найбільших у Західному регіоні, - це важлива подія не лише для даного господарства, а для всієї Волинської області. Устаткування відповідає найвищим стандартам європейської якості, воно буде забезпечувати високопродуктивну доробку насіння. А за його високої якості гарантовано можна буде збільшити показники на 10-15%, - зазначив він. А це і робочі місця, надходження до бюджету, експортна виручка, доходи. 

    Нагадав очільник держави усім присутнім й про ще одну не мало важливу подію - безвізовий режим для України.

    - Вже менше трьох тижнів відділяє Україну і українців від надзвичайно важливої події - від початку дії безвізового режиму з країнами Євросоюзу. Наголошую на тому, що це одне з найбільш складних і важливих досягнень нашої команди, бо ніколи ще не надавався безвіз державі, яка є об'єктом агресії. І лише наша активна робота, величезні досягнення в реформуванні країни, чітке виконання всіх домовленостей, проведення всього комплексу реформ, які були закладені в план дій щодо безвізового режиму, а їх було 144, - починаючи від випуску ідентифікаційних карток і завершуючи підготовкою та випуском найякіснішого біометричного паспорта громадянина України -  дали позитивний результат- зазначив Президент. 

    Також, за словами Глави держави, безвіз - це символ не просто нашого європейського вибору, а й перші вагомі результати на історичному шляху плідної співпраці з Європою. 

    У ході розмови Петро Порошенко наголосив і на тому, що сьогодні у Луцьку планує провести нараду із міністрами, головами райдержадміністрацій та працівниками відповідних структурних підрозділів ОДА щодо вирішення проблем безперешкодного перетину кордону.

    По завершенню офіційної частини Президент України Петро Порошенко поспілкувався із колективом ТОВ "П'ятидні", потиснув руки присутнім та запропонував сфотографуватися на згадку.

    Переглядів 2949
    Розробка: Відділ інформаційних технологій
    апарату Волинської облдержадміністрації
    Інформаційне наповнення:
    Володимир-Волинська районна державна адміністрація
    Усі права на матеріали, розміщені на цьому сайті, належать Володимир-Волинській райдержадміністрації.
    Адреса: 44700, м.Володимир-Волинський, вул. Небесної Сотні, 3, т.24467, E-mail: post@vvadm.gov.ua
    © 2014 vvadm.gov.ua