26 квітня 2024 ОФІЦІЙНИЙ ВЕБ-САЙТ
Відомості про район
Діяльність райдержадміністрації
Прес-центр
Район сьогодні
  • Розпорядчі документи
  • Регуляторна політика
    Публічна інформація
    Інформація з установ району
    Оголошення
    Програми та стратегії району
    Виконання програм та стратегій
  • Децентралізація влади
  • Самоорганізація населення
  • Вивчення громадської думки
  • Очищення влади
  • Електронне звернення
  • Вакансії державної служби
  • Інвестиційний довідник
  • Запобігання проявам корупції
  • Внутрішній аудит
  • АРХІВ НОВИН

    « Квітень 2024 »
    Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
    1 2 3 4 5 6 7
    8 9 10 11 12 13 14
    15 16 17 18 19 20 21
    22 23 24 25 26 27 28
    29 30          
    Головна>Новини>Триває підготовка до виборів у п’яти ОТГ Волині
    Понеділок, 24 квітня 2017 19:06

    Триває підготовка до виборів у п’яти ОТГ Волині

    Вячеслав Кривенюк відзначив, що підготовка до виборів здійснюється у строки та у спосіб, передбачені законодавством. Відтак поінформовано про заходи, які було здійснено протягом квітня станом на сьогоднішню дату.

    – Пунктом 67 Календарного плану з підготовки та проведення перших виборів зобов’язано органи державної влади та органи місцевого самоврядування, їх посадові та службові особи, не пізніш як за один день до утворення дільничних виборчих комісій повідомити районні виборчі комісії, які утворюють відповідні дільничні виборчі комісії про місцезнаходження (адреси) приміщень для дільничних виборчих комісій. Такі повідомлення районним виборчим комісіям надано вчасно, – відзначив Вячеслав Володимирович.

    Так, районними виборчими комісіями у відповідності з Календарним планом з підготовки та проведення перших виборів утворено дільничні виборчі комісії: 9 дільничих виборчих комісій у Колодяжненській ОТГ, 9 – у Заборольській ОТГ, 15 – у Вишнівський ОТГ, 12 – у Забродівській ОТГ та 9 – у Самарівській ОТГ.

    Тож з метою ефективної організації підготовки та проведення виборів, виконання на належному професійному рівні своїх повноважень за організаційного сприяння обласної та районних державних адміністрацій 19 квітня члени дільничних виборчих комісій пройшли навчання у рамках проектів міжнародної технічної допомоги. Загалом відбулось два тренінги: у м.Ковелі  (члени дільничних виборчих комісій  з перших виборів у Колодяжненській, Вишнівській, Забродівській, Самарівській ОТГ ) та у м.Луцьку (члени дільничних виборчих комісій  з перших виборів у Заборольській ОТГ і Бокіймівській ОТГ, що у Млинівському районі Рівненської області.)

    – Після виготовлення попередніх списків виборців, а саме в період з 12 по 14 квітня сільським виборчим комісіям відділами ведення Державного реєстру виборців апаратів райдержадміністрацій подано відомості про кількість виборців, включених до попередніх списків виборців на виборчих дільницях, – поінформував заступник керівника апарату – начальник організаційного управління апарату облдержадміністрації.

    В ці ж терміни, з 12 по 14 квітня органами ведення Державного реєстру виборців передано дільничним виборчим комісіям попередні списки виборців на паперовому носії та іменні запрошення (вимога Календарного плану з підготовки та проведення перших виборів – до 16 квітня). До 27 квітня включно органи ведення Державного реєстру виборців мають передати дільничним виборчим комісіям уточнені списки виборців на паперових носіях.

    – Окремо зазначаємо, що відповідно до Календарного плану з підготовки та проведення перших виборів по 6 квітня включно сільськими виборчими комісіями мало бути прийнято рішення про реєстрацію кандидатів у депутати, кандидатів на посаду сільського, голови або про відмову в реєстрації, а не пізніше ніж за вісімнадцять днів до дня голосування, тобто до 11 квітня включно – рішення про скасування реєстрації кандидата в депутати, кандидата на посаду сільського, селищного, міського голови, – наголосив Вячеслав Кривенюк.

    Відтак, стало відомо, що згідно постанов сільських виборчих комісій у Колодяжненській ОТГ зареєстровано 72 кандидати у депутати та 4 кандидати  на голову ОТГ, у Забарольській ОТГ – 122 кандидати у депутати та 3 на голову ОТГ, у Вишнівській ОТГ – 110 кандидатів у депутати та 4 – на голова ОТГ, у Забродівській ОТГ – 93 кандидати у депутати та 3 на голову ОТГ та у Самарівській ОТГ – 74 кандидати у депутати та 1 – на голову ОТГ.

    Відділ інформаційної політики облдержадміністрації.

    Переглядів 2854
    Розробка: Відділ інформаційних технологій
    апарату Волинської облдержадміністрації
    Інформаційне наповнення:
    Володимир-Волинська районна державна адміністрація
    Усі права на матеріали, розміщені на цьому сайті, належать Володимир-Волинській райдержадміністрації.
    Адреса: 44700, м.Володимир-Волинський, вул. Небесної Сотні, 3, т.24467, E-mail: post@vvadm.gov.ua
    © 2014 vvadm.gov.ua