25 квітня 2024 ОФІЦІЙНИЙ ВЕБ-САЙТ
Відомості про район
Діяльність райдержадміністрації
Прес-центр
Район сьогодні
  • Розпорядчі документи
  • Регуляторна політика
    Публічна інформація
    Інформація з установ району
    Оголошення
    Програми та стратегії району
    Виконання програм та стратегій
  • Децентралізація влади
  • Самоорганізація населення
  • Вивчення громадської думки
  • Очищення влади
  • Електронне звернення
  • Вакансії державної служби
  • Інвестиційний довідник
  • Запобігання проявам корупції
  • Внутрішній аудит
  • АРХІВ НОВИН

    « Квітень 2024 »
    Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
    1 2 3 4 5 6 7
    8 9 10 11 12 13 14
    15 16 17 18 19 20 21
    22 23 24 25 26 27 28
    29 30          
    Головна>Новини>Звернення голови облдержадміністрації Володимира Гунчика з нагоди вшанування Дня пам’яті Героїв Небесної Сотні
    Понеділок, 20 лютого 2017 14:52

    Звернення голови облдержадміністрації Володимира Гунчика з нагоди вшанування Дня пам’яті Героїв Небесної Сотні

    За весь час протистоянь Майдан став не просто столицею держави, а її серцем і душею. Він об’єднав десятки тисяч українців із різних областей, районів, які пліч-о-пліч боролися за єдність, незалежність і справедливість. На Майдані не було бідних чи багатих, сильних чи слабких, як не було і немає Сходу чи Заходу… Рівність і братерство – основна рушійна сила, яка підкорила Україну та весь світ.

    Їх об’єднала українська земля та бажання жити у вільній країні. Тоді вони не знали, що беззбройними вступають в один з перших боїв за незалежність. Так на Майдані з’явилась ще одна сотня – Небесна. Кожен із них заплатив за свої переконання найвищу ціну – життя.

    Тоді, у 2014-му, країна ще не розуміла, який же лютий та підступний ворог нам протистоїть. Тоді ми й гадки не мали, що кращим дочкам і синам України ще не раз доведеться ставати до бою. А війна, яка триватиме не один рік, забере на небеса ще не одну сотню героїв. Однак, ні кулі, ні гранати, ні нелюдська жорстокість не змогли перемогти цих людей. Вони гинули, та не здавались…

    Україна не раз піднімалася з колін, доводила ворогам свою нездоланність, щоб захистити свою державність. Тому сьогодні знову ми долаємо ворога, захищаючи свою незалежність на сході України. І віримо, що перемога буде за нами, бо ми боронимо свою землю, захищаємо майбутнє своїх дітей.

    Зараз ми живемо в уже іншій державі та прагнемо й надалі її розбудовувати – рівноправного члена великої європейської родини, яка, пройшовши крізь полум’я воєн та інші лихоліття, вибрала шлях єднання, миру, демократії і прогресу. Щодня ми бачимо нових і нових героїв, які звіряють своє життя з подвигом Небесної Сотні. Однак, саме тепре ми повинні пам’ятати і не забувати героїчні сторінки непростої історії, коли проливали кров патріоти. Це наш обов’язок перед майбутніми поколіннями, перед пам’яттю загиблих співвітчизників. Адже, хто не знає минулого, той не вартий майбутнього. І для нас є святим обов’язком гідно вшанувати Героїв.

    Тому сьогодні схиляємо голови в пам’ять про тих, хто віддав своє життя за європейське майбутнє України, тих, хто пішов на свідому самопожертву заради європейського вибору.

    Герої не вмирають!

    Слава Україні!

    З повагою голова обласної державної адміністрації Володимир Гунчик.

    Переглядів 2346
    Розробка: Відділ інформаційних технологій
    апарату Волинської облдержадміністрації
    Інформаційне наповнення:
    Володимир-Волинська районна державна адміністрація
    Усі права на матеріали, розміщені на цьому сайті, належать Володимир-Волинській райдержадміністрації.
    Адреса: 44700, м.Володимир-Волинський, вул. Небесної Сотні, 3, т.24467, E-mail: post@vvadm.gov.ua
    © 2014 vvadm.gov.ua