17 квітня 2024 ОФІЦІЙНИЙ ВЕБ-САЙТ
Відомості про район
Діяльність райдержадміністрації
Прес-центр
Район сьогодні
  • Розпорядчі документи
  • Регуляторна політика
    Публічна інформація
    Інформація з установ району
    Оголошення
    Програми та стратегії району
    Виконання програм та стратегій
  • Децентралізація влади
  • Самоорганізація населення
  • Вивчення громадської думки
  • Очищення влади
  • Електронне звернення
  • Вакансії державної служби
  • Інвестиційний довідник
  • Запобігання проявам корупції
  • Внутрішній аудит
  • АРХІВ НОВИН

    « Квітень 2022 »
    Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
            1 2 3
    4 5 6 7 8 9 10
    11 12 13 14 15 16 17
    18 19 20 21 22 23 24
    25 26 27 28 29 30  
    Фільтрувати матеріали за датою: Четвер, 21 квітня 2022

    В Україні на базі Держпродспоживслужби створена Національна платформа продовольчої безпеки, яка дозволяє об'єднати зусилля військових адміністрацій, виробників харчових продуктів, торговельних мереж, міжнародних організацій для стимулювання розбудови української економіки, навіть в умовах війни, та забезпечення харчовими продуктами й товарами першої необхідності мешканців громад, учасників Збройних Сил України та територіальної оборони.

    Видатки державного бюджету (за виключенням міжбюджетних трансфертів) у районі станом на 1 квітня 2022 року становили  666 436,4 тис.грн. В тому числі на соціальний захист та соціальне забезпечення громадян використано 57 039,3 тисячі гривень, грошова допомога  учасникам  ООС та військовослужбовцям становила 5 263,3 тис.грн.

    З нагоди світлого свята Воскресіння Христового традиційні продуктові набори на передову старались передати мешканці усіх громад Володимир-Волинського району, аби у тих, хто наближає для України великий день перемоги над загарбником, був справжній Великдень. Колективи установ, закладів та підприємств, релігійні громади району, господині на власних кухнях долучились до підготовки духмяних пасок, смачного печива, свіжих ковбас, барвистих крашанок і писанок-оберегів для захисників. Діти додали до продуктових наборів святкові листівки, малюнки, листи підтримки та побажання швидкої перемоги.

    Росія ось уже майже два місяці не полишає загарбницькі плани, хоч отримує достойну відповідь від Збройних сил України, підрозділів ТрО, цивільного населення. Однією з помилок ідеологів «руского міра» стало те, що вони вірили, що насамперед перед агресією впаде державна і місцева влада, а їхні ставленики-колаборанти забезпечать на усіх територіях покірність населення. Втім, влада в Україні від верхового головнокомандувача до сільських старост  демонструє повне і всеосяжне забезпечення національної системи стійкості.

    При повітряній небезпеці: вимкніть джерело живлення, закрийте воду і газ, погасіть пічне опалення, візьміть документи, гроші і продукти, предмети першої необхідності, медичну аптечку, попередьте про небезпеку сусідів і при необхідності надайте допомогу старим і хворим, якнайшвидше дійдіть до захисної споруди або сховайтеся на місцевості, дотримуйтесь спокою і порядку, без крайньої необхідності не залишайте безпечного місця перебування, слідкуйте за офіційними повідомленнями.

    Ставка 0%, мінімальний пакет документів та рішеня за три дні - сільгоспвиробники мають можливість скористатись вигідною пропозицією від Ощадбанку. Строк кредитування - 6 місяців, а отримати можна аж до 60 мільйонів гривень, обмежень за кількістю землі. яку обробляє агрофірма, немає. Ощадбанк - лідер агрокредитування в Україні та надійний багаторічний партнер сільгоспвиробників!

    Розробка: Відділ інформаційних технологій
    апарату Волинської облдержадміністрації
    Інформаційне наповнення:
    Володимир-Волинська районна державна адміністрація
    Усі права на матеріали, розміщені на цьому сайті, належать Володимир-Волинській райдержадміністрації.
    Адреса: 44700, м.Володимир-Волинський, вул. Небесної Сотні, 3, т.24467, E-mail: post@vvadm.gov.ua
    © 2014 vvadm.gov.ua