Версія для друку
Вівторок, 01 серпня 2023 19:32

З робочою поїздкою у район

У Володимирському районі з робочою поїздкою побували перший заступник голови обласної державної адміністрації Сергій Мовенко та заступник голови обласної державної адміністрації, який опікується Володимирським районом Юрій Гупало. Разом з начальником районної військової адміністрації Юрієм Лобачем, вони проінспектували роботи з капітального ремонту системи опалення Затурцівської спеціальної школи «Центр освіти» Волинської обласної ради та ознайомились з ходом ремонтних робіт у спортзалі опорного закладу загальної середньої освіти «Затурцівський ліцей ім. В.К. Липинського», де планується замінити, зокрема, покриття підлоги.

Опісля, у с. Березовичі на потреби захисника України був вручений автомобіль, придбаний за кошти волонтерських організацій. Вони обговорили потреби військових, і не лише тих, що перебувають на фронті, а й тих, хто відновлюється після отриманих поранень.

«Важливою потребою є моральна підтримка, патріотична налаштованість суспільства і усвідомлення, що  не може бути альтернативи перемозі», - зазначив захисник Дмитро, який перебуває на реабілітації після важких поранень.

За результатами робочої поїздки було проведено нараду, під час якої розглянули питання виділення коштів на потреби закладів освіти району, заходи з підтримки 14-ї окремої механізованої бригади, 39-го зенітного ракетного полку та 100-ї бригади ТРО.

«У цей час першочерговим завданням є зміцнення обороноздатності країни. Але й важливо турбуватись про майбутнє – підготувати заклади освіти до нового навчального року, бо те, в яких умовах будуть навчатись діти – серед основних наших пріоритетів», - зазначили посадовці.

Окремою важливою темою було обговорено співпрацю з громадськими організаціями та волонтерськими рухами щодо згуртування патріотично спрямованих сил та їх дій з виховання національно свідомої молоді.

Переглядів 3865

Галерея зображень