Версія для друку
Вівторок, 22 вересня 2020 12:36

Засідання постійних комісій районної ради

Сьогодні, 22 вересня 2020 року, у залі засідань райдержадміністрації відбулось чергове засідання постійних комісій районної ради, участь у яких взяли в. о. голови, керівник апарату райдержадміністрації Сергій Романюк, заступник голови районної ради Алла Мельник, начальник відділу фінансів райдержадміністрації Олена Бондарук та завідувач сектору з питань оборонної роботи, цивільного захисту та взаємодії з правоохоронними органами райдержадміністрації Юрій Ліщук.

За засіданні постійних комісій районної ради з питань освіти, культури, духовності, охорони здоров'я, материнства, у справах молоді та соціального захисту населення, з питань планування, бюджету, фінансів, залучення інвестицій та використання майна спільної власності територіальних громад району слухались наступні питання: 

  1. “Про хід виконання Комплексної районної Програми захисту населення і територій від надзвичайних ситуацій техногенного та природного характеру у Володимир-Волинському районі на 2016-2020 роки”.
  2. “Про  внесення змін до Програми фінансового забезпечення реалізації Володимир-Волинською районною державною адміністрацією делегованих районною радою повноважень на 2020 рік”.
  3. “Про внесення змін до рішення районної ради від 18 грудня 2019 року №25/11 “Про районний бюджет на 2020 рік".
  4. “Про звіт про виконання районного бюджету за перше півріччя 2020 року”.
  5. "Про районну Програму забезпечення діяльності Трудового архіву Володимир-Волинського району на 2021-2023 роки"

За результатами розгляду даних питань членами постійних комісій були прийняті відповідні рішення.

Відділ управління персоналом, організаційної роботи, юридичного забезпечення та інформаційної діяльності апарату райдержадміністрації

Переглядів 4140

Галерея зображень