Версія для друку
П'ятниця, 11 вересня 2020 15:04

Відзначення Дня фізичної культури і спорту

Кожен рік у вересні ми відзначаємо день фізичної культури і спорту – свято сили, краси, здоров’я, гармонії.

Це свято, уособлює велич сили, духу, мужності і патріотизму наших людей, залучає до своїх лав прихильників здорового способу життя, сприяє його популяризації і розвитку, наслідує славні традиції українського народу.

Це свято покликано сприяти відродженню масового фізкультурного руху, ствердженню здорового способу життя, згуртування усіх, кого зігріває спортивний азарт.

Сьогодні, 11 вересня  в залі засідань Володимир-Волинської районної державної адміністрації було відзначення з нагоди Дня фізичної культури і спорту.

В.о. голови, керівником апарату Володимир-Волинської районної державної адміністрації Романюком Сергієм Йосиповичем нагороджено грамотами від управління у справах молоді та спорту обласної державної адміністрації директора Володимир-Волинської районної дитячо-юнацької спортивної школи -  Гнатюка Володимира Михайловича, за вагомий внесок у розвиток фізичної культури та спорту, популяризацію здорового способу життя, сумлінну працю та з нагоди професійного свята  та кандидата в майстри з інвалідного спорту - Лягова Павла Олександровича, за  вагомий внесок у розвиток зимових видів спорту  - осіб з ураженням опорно-рухового апарату, високі досягнення та з нагоди професійного свята.

Ми дякуємо людям, які небайдужі до розвитку спорту в районі, всіляко підтримують спортсменів району, підставляють своє надійне плече для подальших, впевнених кроків у розвиток такого динамічного районного спорту.

 

Відділ освіти та культури райдержадміністрації

 

Переглядів 3701

Галерея зображень