Версія для друку
П'ятниця, 02 листопада 2018 16:51

Фестиваль авторської пісні і співаної поезії “ОБЕРІГ-2018”

1 листопада 2018 року у Володимир-Волинському культурно-мистецькому центрі відбувся благодійний концерт учасників фестивалю авторської пісні і співаної поезії “ОБЕРІГ -2018”, присвячений нашим Героям, що відстоюють незалежність України, який відвідало чимало працівників райдержадміністрації.

До слова, перший такий фестиваль відбувся ще у 1989 році та пропагувався до    1993-го. Відновити його після тривалої перерви вдалося лише минулого року.

Це дійство є некомерційним і представляє музичну палітру виконавців практично з усієї України, які популяризують україномовні патріотичні пісні. Зокрема, на  виїзному концерті у Володимирі-Волинському прозвучали композиції Ігоря Баранюка, Володимира Смотрителя, Віктора Погуляя, Миколи Більшевича, Романа Коляди, нашого земляка Сергія Шишкіна та дуету «Кулі» у складі Зіновія Медюха та Максима Перев’язко. Емоційним та енергетичним сплеском вразив усіх присутніх і чарівний  вокальний дует заслужених артисток України Лесі та Галі Тельнюк. Два жіночі голоси, два характери, два настрої, дві долі. Єдина гармонія двох жінок занурила глядачів в особливий світ мрій, образів, спогадів, асоціацій.

Вступне слово на відкритті “Оберегу” сказав  капелан 14 окремої механізованої бригади отець Ігор Бігун, привітавши учасників та усіх присутніх у залі.

Варто зазначити, що кошти, виручені від продажу квитків на концерт, скерують на потреби 14-ї ОМБр.

Відділ з питань внутрішньої політики та інформаційної діяльності апарату райдержадміністрації

Переглядів 3624

Галерея зображень