16 квітня 2024 ОФІЦІЙНИЙ ВЕБ-САЙТ
Відомості про район
Діяльність райдержадміністрації
Прес-центр
Район сьогодні
  • Розпорядчі документи
  • Регуляторна політика
    Публічна інформація
    Інформація з установ району
    Оголошення
    Програми та стратегії району
    Виконання програм та стратегій
  • Децентралізація влади
  • Самоорганізація населення
  • Вивчення громадської думки
  • Очищення влади
  • Електронне звернення
  • Вакансії державної служби
  • Інвестиційний довідник
  • Запобігання проявам корупції
  • Внутрішній аудит
  • АРХІВ НОВИН

    « Лютий 2019 »
    Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
            1 2 3
    4 5 6 7 8 9 10
    11 12 13 14 15 16 17
    18 19 20 21 22 23 24
    25 26 27 28      
    Фільтрувати матеріали за датою: Середа, 20 лютого 2019

    Їх назвали «Небесною Сотнею»,  тих,  які загинули в центрі  Києва,  на Майдані,  на вулицях Грушевського та Інститутській. Загинули під час Революції Гідності  узимку 2014 року.

    Цей сумний список "відкрився" 22 січня, коли від вогнепальних поранень під час сутичок у центрі столиці загинули активісти Майдану Сергій Нігоян та Михайло Жизневський. Того ж дня в лісі під Києвом було знайдено тіло зі слідами тортур активіста Юрія Вербицького. До 18 лютого 2014 року вже налічувалось 9 загиблих.

    21 лютого 2019 року об 11.00 год. відбудеться нарада з питань дотримання законодавства у сфері бджільництва, захисту рослин, насінництва та розсаднництва.

    До участі запрошуємо власників сільськогосподарських підприємств, фермерів, власників пасік (суб’єктів насінництва та розсадництва).

    Місце проведення: м. Володимир-Волинський вул.Зимнівська,143а.

    У 2018 році Устилузька ОТГ отримала майже 4 млн грн субвенції з державного бюджету на формування власної інфраструктури. Кошти спрямували на реалізацію семи інвестроектів.

    Нагадаємо, що децентралізація на Волині розпочалися у 2015 році зі створення перших чотирьох об’єднаних територіальних громах. Однією із них була Устилузька міська об’єднана територіальна громада, що розташована у Володимир-Волинському районі. Населення становить понад 8 тис. осіб. До її складу ввійшли Устилузька міська та Зорянська, Лудинська, Микитичівська, П’ятиднівська, Рогожанська, Стенжаричівська та Хотячівська сільські ради.

    Безліч трагічних сторінок налічує літопис української історії. Однією з них є буремні події 2013-2014 років.

    Євромайдан, Революція Гідності, Небесна Сотня назавжди закарбувалися нестерпним болем у серцях мільйонів українців! Це наша спільна історія, що побудована на крові найкращих синів і дочок України! Їх об’єднала українська земля та бажання жити у вільній країні. Ні кулі, ні гранати, ні нелюдська жорстокість не змогли перемогти цих людей. Вони гинули, та не здавались...

    Сьогодні, 20 лютого, Україна вкотре згадує трагічну сторінку своєї непростої історії, коли на Майдані в Києві виросли нові барикади із живих квітів у пам’ять мужніх захисників свободи і демократії в державі.

    Небесна Сотня вже п’ять років молиться за Україну. А ми молимося за них, – Героїв, які сподіваються, що нам вистачить віри в себе і пам’яті про тих, якими пожертвувала українська земля. 

    Розробка: Відділ інформаційних технологій
    апарату Волинської облдержадміністрації
    Інформаційне наповнення:
    Володимир-Волинська районна державна адміністрація
    Усі права на матеріали, розміщені на цьому сайті, належать Володимир-Волинській райдержадміністрації.
    Адреса: 44700, м.Володимир-Волинський, вул. Небесної Сотні, 3, т.24467, E-mail: post@vvadm.gov.ua
    © 2014 vvadm.gov.ua