18 квітня 2024 ОФІЦІЙНИЙ ВЕБ-САЙТ
Відомості про район
Діяльність райдержадміністрації
Прес-центр
Район сьогодні
  • Розпорядчі документи
  • Регуляторна політика
    Публічна інформація
    Інформація з установ району
    Оголошення
    Програми та стратегії району
    Виконання програм та стратегій
  • Децентралізація влади
  • Самоорганізація населення
  • Вивчення громадської думки
  • Очищення влади
  • Електронне звернення
  • Вакансії державної служби
  • Інвестиційний довідник
  • Запобігання проявам корупції
  • Внутрішній аудит
  • АРХІВ НОВИН

    « Травень 2018 »
    Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
      1 2 3 4 5 6
    7 8 9 10 11 12 13
    14 15 16 17 18 19 20
    21 22 23 24 25 26 27
    28 29 30 31      
    Фільтрувати матеріали за датою: П'ятниця, 04 травня 2018

    Другий рік поспіль реалізується урядовий проект з монетизації частини зекономлених субсидій, коли заощаджених взимку 100 кубів газу та 150 кВт електроенергії виплачуються людям живими грошима. У грошовому еквіваленті це близько 700 гривень.

    Президент Петро Порошенко проінформував членів Ради національної безпеки і оборони про хід переговорів зі Вселенським Патріархом Варфоломієм про надання Україні Томосу про автокефалію Української Православної Церкви.

    «Ви бачите, що ця ініціативи знайшла дуже активну підтримку в світі – наша українська діаспора, політичні діячі, церковні ієрархи підтримали цю ініціативу», - підкреслив Глава держави. Він подякував кожному народному депутату, який проголосував на підтримку Звернення Президента до Його Всесвятості Вселенського Патріарха Варфоломія.

    Голова облдержадміністрації Олександр Савченко сьогодні, 4 травня 2018 року, відвідав реанімаційне відділення Волинської обласної дитячої лікарні, де знаходяться троє маленьких мешканців Ковельщини, які напередодні постраждали внаслідок пожежі.

    Нагадаємо, що 3 травня 2018 року, близько 17:30 в селі Черемошне Ковельського району трапилась пожежа. Зокрема трирічний хлопчик, його чотирирічний брат та хлопчик 5-ти років отримали термічні опіки 1-3 ступеня.

    У зв’язку з різким підвищенням температурних показників, які, за даними синоптиків, ще утримуються на території країни, оголошено найвищий рівень пожежної небезпеки. Тож сьогодні, 4 травня 2018 року, під керівництвом Віце-прем’єр-міністра – Міністра регіонального розвитку, будівництва та ЖКГ України Геннадія Зубка відбулося засіданні державної комісії з питань ТЕБ та НС щодо запобігання та протидії масовим пожежам у лісах, на торфовищах та сільгоспугіддях у літній період, а також стану підготовки місць масового відпочинку людей на водних об'єктах.

    Перебуваючи на Володимирщині, голова облдержадміністрації Олександр Савченко проінспектував і роботу Устилузької митниці.

    Мета поїздки, за словами Олександра Ілліча, - розробка стратегії розвитку прикордонних територій. Адже, незважаючи на ті величезні прибутки, які приносить Волинська митниця до обласного та державного бюджетів, тутешня інфраструктура потребує покращення.

    Перебуваючи із робочим вітитом у Володимир-Волинському районі, голова облдержадміністрації Олександр Савченко, спільно із головою райдержадміністрації Наталією Василець та головою районної ради Романом Гуком відвідали насіннєвий завод ТзОВ «П'ятидні» та будівництво елеватора.

    Варто нагадати, що відкриття заводу відбулося у травні минулого року за участі Президента України Петра Порошенка.

    Учора, 3 травня 2018 року, у рамках робочої поїздки голова облдержадміністрації Олександр Савченко відвідав Володимир-Волинський міськрайонний центр надання адміністративних послуг.

    До слова, Центр надання адміністративних послуг Володимир-Волинської райдержадміністрації створений 1 серпня 2013 року. У квітні 2017 року районна державна адміністрація та міська рада за підтримки проекту Європейського Союзу «Центр надання адміністративних послуг як інноваційний інструмент взаємодії влади та громади» узгодили питання створення сучасного інтегрованого офісу ЦНАПу.

    3 травня 2018 року у м. Володимирі-Волинському урочисто зустрічали військовослужбовців 39 зенітно-ракетного полку, які після піврічного перебування на Сході країни повернулися до рідної військової частини.

    Сотні жителів краю прийшли на площу Героїв, аби подякувати нашим захисникам. Серед них голова райдержадміністрації Наталія Василець, голова районної ради Роман Гук, голова облдержадміністрації Олександр Савченко, представники міської влади та місцеве духовенство.

    Розробка: Відділ інформаційних технологій
    апарату Волинської облдержадміністрації
    Інформаційне наповнення:
    Володимир-Волинська районна державна адміністрація
    Усі права на матеріали, розміщені на цьому сайті, належать Володимир-Волинській райдержадміністрації.
    Адреса: 44700, м.Володимир-Волинський, вул. Небесної Сотні, 3, т.24467, E-mail: post@vvadm.gov.ua
    © 2014 vvadm.gov.ua