16 квітня 2024 ОФІЦІЙНИЙ ВЕБ-САЙТ
Відомості про район
Діяльність райдержадміністрації
Прес-центр
Район сьогодні
  • Розпорядчі документи
  • Регуляторна політика
    Публічна інформація
    Інформація з установ району
    Оголошення
    Програми та стратегії району
    Виконання програм та стратегій
  • Децентралізація влади
  • Самоорганізація населення
  • Вивчення громадської думки
  • Очищення влади
  • Електронне звернення
  • Вакансії державної служби
  • Інвестиційний довідник
  • Запобігання проявам корупції
  • Внутрішній аудит
  • АРХІВ НОВИН

    « Грудень 2017 »
    Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
            1 2 3
    4 5 6 7 8 9 10
    11 12 13 14 15 16 17
    18 19 20 21 22 23 24
    25 26 27 28 29 30 31
    Фільтрувати матеріали за датою: Четвер, 14 грудня 2017

    Одним із найнеобхідніших і найсприятливіших факторів розвитку громади чи регіону є інвестиції. Причому інвестиції потрібні в усіх сферах - бізнесі, сільському господарстві, медицині, освіті, культурі, туризму. Наряду з цим важливим чинником розвитку території є залучення грантових коштів. Для цього необхідно уміти грамотно писати проекти, які могли б зацікавити донорів.

    Відтак, сьогодні, 14 грудня 2017 року, у райдержадміністрації розпочався дводенний семінар-тренінг «Проектний менеджмент». Захід був ініційований та організований відділом розвитку, інвестицій та європейської інтеграції управління агропромислового розвитку райдержадміністрації та районної ради.

    Чорнобиль – один із епохальних поворотів не тільки української історії, але і всього людства. Для історії людства – це одна мить, а для враженої радіацією України – ціла трагедія.

    Щороку ми знову і знову згадуємо тих, хто вступив у смертельний бій із незримим ворогом, хто кинувся у саме горнило атомного пекла, аби врятувати не лише Україну, а й усе людство. Гірку полинову чашу довелося випити і нашим землякам-ліквідаторам.

    Щороку 14 грудня, у день закінчення будівництва саркофага над зруйнованим четвертим енергоблоком Чорнабильської атомної електростанції, відзначається День вшанування учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС.

    Вночі 26 квітня 1986 року сталася жахлива аварія на ЧАЕС. На четвертому енергоблоці електростанції прогримів потужний вибух, який повністю зруйнував реактор і в довкілля було викинуто велику кількість радіоактивних речовин.

    За рахунок державної підтримки регіонального розвитку, а саме ДФРР і коштів субвенції для  ОТГ, в регіонах у поточному році реалізовано 2,8 тис інфраструктурних проектів.  Які дають можливість говорити про зародження нової якості освіти, інфраструктури, медичного і соціального забезпечення у громадах та сільській місцевості. Про це в ефірі «5 каналу» заявив Віце-прем’єр-міністр – Міністр регіонального розвитку, будівництва та ЖКГ України Геннадій Зубко.

    Розробка: Відділ інформаційних технологій
    апарату Волинської облдержадміністрації
    Інформаційне наповнення:
    Володимир-Волинська районна державна адміністрація
    Усі права на матеріали, розміщені на цьому сайті, належать Володимир-Волинській райдержадміністрації.
    Адреса: 44700, м.Володимир-Волинський, вул. Небесної Сотні, 3, т.24467, E-mail: post@vvadm.gov.ua
    © 2014 vvadm.gov.ua