17 квітня 2024 ОФІЦІЙНИЙ ВЕБ-САЙТ
Відомості про район
Діяльність райдержадміністрації
Прес-центр
Район сьогодні
  • Розпорядчі документи
  • Регуляторна політика
    Публічна інформація
    Інформація з установ району
    Оголошення
    Програми та стратегії району
    Виконання програм та стратегій
  • Децентралізація влади
  • Самоорганізація населення
  • Вивчення громадської думки
  • Очищення влади
  • Електронне звернення
  • Вакансії державної служби
  • Інвестиційний довідник
  • Запобігання проявам корупції
  • Внутрішній аудит
  • АРХІВ НОВИН

    « Червень 2017 »
    Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
          1 2 3 4
    5 6 7 8 9 10 11
    12 13 14 15 16 17 18
    19 20 21 22 23 24 25
    26 27 28 29 30    
    Головна>Відомості про район >Фільтрувати матеріали за датою: Понеділок, 26 червня 2017
    Фільтрувати матеріали за датою: Понеділок, 26 червня 2017

    Шановні жителі Володимир-Волинського району!

    28 червня 1996 року стало точкою відліку нового етапу розвитку Незалежної України та увійшло в нашу історію як день верховенства національних інтересів. Із прийняттям Конституції українська держава отримала важливий атрибут державності та основу суспільної єдності, а її громадяни – загальновизнані права і свободи, які сповідують цивілізовані країни світу.

    З настанням літа збільшується ризик виникнення та поширення епідеміологічних інфекційних захворювань. Про вжиті заходи щодо попередження та запобігання в області епідемічних ускладнень гострих кишкових інфекцій поінформувала в.о. директора державної установи «Волинський обласний лабораторний центр Міністерства охорони здоров’я України» Наталія Янко під час оперативної наради сьогодні, 26 червня 2017 року.

    Сьогодні, 26 травня 2017 року, відбулася оперативна нарада під головуванням очільниці РДА Наталії Василець, у якій взяли участь керівники управлінь та відділів райдержадміністрації.

    Розпочалася традиційна оперативка із вручення квітів та Грамоти голови райдержадміністрації та районної ради Мирославі Адаменко, державному реєстратору сектору реєстрації райдержадміністрації, за зайняте І місце у районному етапі конкурсу "Кращий державний службовець" у номінації "Кращий спеціаліст". 

    Приємно відзначити, що у п'ятницю, у День державної служби України, Мирослава Петрівна отримала нагороду обласного рівня за зайняте ІІІ призове місце у ІІ етапі щорічного Всеукраїнського конкурсу "Кращий державний службовець" у номінації "Кращий спеціаліст". 

    Далі ж обговорили перебіг оздоровчої кампанії 2017 року. 

     

    23 червня у нашій державі відзначається День державної служби. З цієї нагоди у залі засідань РДА відбулися урочистості, на які, окрім працівників відділів та управлінь, запрошено ветеранів державної служби та усіх голів, які очолювали райдержадміністрацію.

    Урочистості розпочалися із Гімну України та пісенних поздоровлень від хору "Любисток". У ході заходу також звучали вітання держслужбовцям від голови райдержадміністрації Наталії Василець, голови районної ради Романа Гука та письмове привітання від голови НАДС Костянтина Ващенка. Зокрема, Наталія Володимирівна зазначила, що «сьогодні, як ніколи, важливим залишається питання розбудови країни, підтримка державності й формування ефективної системи управління державою. Державна служба – один з ключових елементів системи державного управління, вона покликана враховувати всі суспільні інтереси її громадян, задовольняти їх потреби та піклуватися про кожного. Саме якісне виконання обов'язків може гарантувати порядок і стабільність в країні, підтримувати рівновагу та благополуччя населення».

    Друга світова війна – найкривавіший глобальний конфлікт, у ході якого загинуло, за різними оцінками, від 50-ти до 85-ти мільйонів людей. Безповоротні втрати України в цій війні 8-10 млн. осіб, які загинули під час бойових дій, через окупаційний терор та голод в тилу, примусовий вивіз. Внаслідок бойових дій постраждало понад 700 міст та містечок, 28 тисяч сіл.

    Минулого тижня працівники Володимир-Волинського районного центру соціальних служб для сім'і, дітей та молоді у відділі прикордонної служби «Пархоменкове» Львівського прикордонного загону Державної прикордонної служби України провели профілактичну бесіду щодо негативних звичок серед військовослужбовців.

    Кожна дитина має право на батьківську любов, гідний соціальний захист і щасливе дитинство. Тому з метою забезпечення виховання в сімейному оточенні дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, альтернативою інтернатним закладам у нашій державі є створення прийомних сімей та дитячих будинків сімейного типу. У Володимир-Волинському районі вже протягом 10 років успішно функціонують два ДБСТ та 1 прийомна сім’я, в яких проживають 14 дітей, що свого часу залишились без батьківської опіки.  

    Понеділок, 26 червня 2017 15:13

    Засідала громадська рада

    21 червня 2017 року зібралась на чергове засідання громадська рада при Володимир-Волинській РДА. Крім членів дорадчого органу у роботі ради взяли участь керівник апарату райдержадміністрації Сергій Романюк, начальник відділу обсуговування інвалідів, ветеранів війни і праці та контролю за пенсійним забезпеченням Тетяна Гетьман, головний спеціаліст відділу обсуговування інвалідів, ветеранів війни і праці та контролю за пенсійним забезпеченням Наталія Антонюк та головний лікар центру первинної медико-санітарної допомоги Катерина Чубок. 

    Минулого тижня у залі засідань райдержадміністрації відбулася нарада під головуванням очільниці райдержадміністрації Наталії Василець, де обговорювалося "Про заходи щодо запобігання та протидії масовим пожежам у лісових масивах, на торфовищах (у тому числі осушених) і сільгоспугіддях району у пожежонебезпечний період 2017 року та про персональну відповідальність посадових осіб за протипожежний стан на підконтрольній території".                   

    Понеділок, 26 червня 2017 11:43

    Звітні збори "Холмщини"

    Минулого тижня відбулися звітно-виборні збори культурного товариства "Холмщина", на які були запрошені члени цього товариства та їх нащадки. Серед присутніх був і начальник відділу організаційної роботи та управління персоналом апарату райдержадміністрації Роман Охріменко.

    Сторінка 1 із 2
    Розробка: Відділ інформаційних технологій
    апарату Волинської облдержадміністрації
    Інформаційне наповнення:
    Володимир-Волинська районна державна адміністрація
    Усі права на матеріали, розміщені на цьому сайті, належать Володимир-Волинській райдержадміністрації.
    Адреса: 44700, м.Володимир-Волинський, вул. Небесної Сотні, 3, т.24467, E-mail: post@vvadm.gov.ua
    © 2014 vvadm.gov.ua