19 квітня 2024 ОФІЦІЙНИЙ ВЕБ-САЙТ
Відомості про район
Діяльність райдержадміністрації
Прес-центр
Район сьогодні
  • Розпорядчі документи
  • Регуляторна політика
    Публічна інформація
    Інформація з установ району
    Оголошення
    Програми та стратегії району
    Виконання програм та стратегій
  • Децентралізація влади
  • Самоорганізація населення
  • Вивчення громадської думки
  • Очищення влади
  • Електронне звернення
  • Вакансії державної служби
  • Інвестиційний довідник
  • Запобігання проявам корупції
  • Внутрішній аудит
  • АРХІВ НОВИН

    « Грудень 2017 »
    Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
            1 2 3
    4 5 6 7 8 9 10
    11 12 13 14 15 16 17
    18 19 20 21 22 23 24
    25 26 27 28 29 30 31
    Головна>Відомості про район >Історична довідка>Фільтрувати матеріали за датою: Понеділок, 18 грудня 2017
    Фільтрувати матеріали за датою: Понеділок, 18 грудня 2017

    Наприкінці минулого тижня у стінах райдержадміністрації відбувся дводенний семінар-тренінг «Проектний менеджмент». Варто нагадати, що захід був ініційований та організований відділом розвитку, інвестицій та європейської інтеграції управління агропромислового розвитку райдержадміністрації та районною раою. Ділилася знаннями із написання проектів позаштатний викладач Волинського обласного центру перепідготовки та підвищення кваліфікації працівників органів державної влади, органів місцевого самоврядування, державних підприємств, установ та організацій, начальник відділу економічного розвитку, інвестицій та міжнародного співробітництва Маневицької райдержадміністрації Надія Савчук.

    Однією з основних функцій управління соціального захисту населення райдержадміністрації є призначення та виплата державних соціальних допомог, субсидій для відшкодування витрат на оплату житлово-комунальних послуг, придбання скрапленого газу, твердого та рідкого пічного побутового палива. Цю роботу забезпечує відділ соціальної допомоги, який працює в режимі єдиної технології прийому громадян – по принципу призначення усіх видів допомоги за однією заявою, за так званим принципом “єдиного вікна”. Про виконану роботу за 11 місяців поточного року управлінням соціального захисту населення райдержадміністрації звітувала його начальник Наталія Голюк сьогодні, 18 грудня 2017 року, під час оперативної наради у голови райдержадміністрації.

    - Наближаються Новорічні і  Різдвяні свята.  У квартирах, школах, дитячих садочках, клубах і будинках культури засяють вогні на новорічних ялинках.  З радістю діти і дорослі готуються до зустрічі Нового року та різдвяних свят, купують у магазинах різноманітні іграшки, електричні гірлянди, - розпочав свою доповідь начальник сектору з питань цивільного захисту райдержадміністрації Юрій Ліщук під час оперативної наради у голови райдержадміністрації Наталії Василець сьогодні, 18 грудня 2017 року. - Керівники, що відповідають за організацію та проведення новорічних свят в установах, у клубах, будинках культури, школах, дитячих садках зобов’язані ретельно оглянули приміщення – чи не захаращенні виходи та немає легкозаймистих речовин і матеріалів, перевірити електромережу, первинні засоби пожежогасіння, винести зайві предмети з кімнат, де встановлена ялинка. 

    Розробка: Відділ інформаційних технологій
    апарату Волинської облдержадміністрації
    Інформаційне наповнення:
    Володимир-Волинська районна державна адміністрація
    Усі права на матеріали, розміщені на цьому сайті, належать Володимир-Волинській райдержадміністрації.
    Адреса: 44700, м.Володимир-Волинський, вул. Небесної Сотні, 3, т.24467, E-mail: post@vvadm.gov.ua
    © 2014 vvadm.gov.ua