17 квітня 2024 ОФІЦІЙНИЙ ВЕБ-САЙТ
Відомості про район
Діяльність райдержадміністрації
Прес-центр
Район сьогодні
  • Розпорядчі документи
  • Регуляторна політика
    Публічна інформація
    Інформація з установ району
    Оголошення
    Програми та стратегії району
    Виконання програм та стратегій
  • Децентралізація влади
  • Самоорганізація населення
  • Вивчення громадської думки
  • Очищення влади
  • Електронне звернення
  • Вакансії державної служби
  • Інвестиційний довідник
  • Запобігання проявам корупції
  • Внутрішній аудит
  • АРХІВ НОВИН

    « Квітень 2019 »
    Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
    1 2 3 4 5 6 7
    8 9 10 11 12 13 14
    15 16 17 18 19 20 21
    22 23 24 25 26 27 28
    29 30          
    Фільтрувати матеріали за датою: Понеділок, 01 квітня 2019

    Із 1 квітня 2019 року Урядовим рішенням з метою покращення матеріального стану багатодітних сімей, створення належних умов для виховання дітей, які виховуються в таких сім’ях, запроваджено новий вид соціальних виплат – допомога на дітей, які виховуються у багатодітних сім’ях.

    У період масового розмноження диких тварин – з 1 квітня по 15 червня – забороняється проведення робіт та заходів, які є джерелом підвищеного шуму та неспокою.

    Зважаючи на це, запроваджено необхідність неухильного виконання вимог частини п’ятої статті 39 Закону України «Про тваринний світ» підприємствами, установами, організаціями і громадянами при здійсненні будь-якої діяльності, що впливає або може вплинути на стан тваринного світу.

    Президент України Петро Порошенко підписав Закон “Про Основні засади (Стратегію) екологічної політики України на період до 2030 року”. Наприкінці лютого парламент його підтримав у другому читанні та в цілому.

    Оновлену Стратегію екологічної політики підготувало Мінприроди за участю українських та міжнародних експертів із різних галузей економіки. Як зазначив Міністр екології та природних ресурсів України Остап Семерак, завдання нового закону не лише сприяти подоланню наслідків екологічних проблем, а усувати "кореневі" причини їх виникнення.

    Шляхи вирішення основних  питань життєдіяльності району на тиждень, що розпочався, обговорили учасники оперативної наради, яку провела сьогодні, 1 квітня 2019 року,  голова райдержадміністрації Наталія Василець.

    Оскільки, учора закінчився термін подання декларацій осіб, уповноважених на виконання функцій держави та місцевого самоврядування, то Наталія Володимирівна поцікавилась у присутніх чи усі задекларували свої доходи за минулий рік.

    З 1 по 30 квітня 2019 року в усіх населених пунктах області проходитиме Всеукраїнський місячник «Спорт для всіх – спільна турбота».

    Його головна мета – покращення умов для регулярних занять фізичною культурою різних верств населення за місцем навчання, проживання та у місцях масового відпочинку громадян.

    Розробка: Відділ інформаційних технологій
    апарату Волинської облдержадміністрації
    Інформаційне наповнення:
    Володимир-Волинська районна державна адміністрація
    Усі права на матеріали, розміщені на цьому сайті, належать Володимир-Волинській райдержадміністрації.
    Адреса: 44700, м.Володимир-Волинський, вул. Небесної Сотні, 3, т.24467, E-mail: post@vvadm.gov.ua
    © 2014 vvadm.gov.ua