16 квітня 2024 ОФІЦІЙНИЙ ВЕБ-САЙТ
Відомості про район
Діяльність райдержадміністрації
Прес-центр
Район сьогодні
  • Розпорядчі документи
  • Регуляторна політика
    Публічна інформація
    Інформація з установ району
    Оголошення
    Програми та стратегії району
    Виконання програм та стратегій
  • Децентралізація влади
  • Самоорганізація населення
  • Вивчення громадської думки
  • Очищення влади
  • Електронне звернення
  • Вакансії державної служби
  • Інвестиційний довідник
  • Запобігання проявам корупції
  • Внутрішній аудит
  • АРХІВ НОВИН

    « Квітень 2018 »
    Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
                1
    2 3 4 5 6 7 8
    9 10 11 12 13 14 15
    16 17 18 19 20 21 22
    23 24 25 26 27 28 29
    30            
    Фільтрувати матеріали за датою: П'ятниця, 20 квітня 2018

    Сьогодні, 20 квітня 2018 року відбулося чергове засідання комісії з питань  соціального захисту населення та призначення житлових субсидій райдержадміністрації.

    За словами начальника управління соціального захисту населення райдержадміністрації Наталії Голюк,  розглянуто  та прийнято понад десяток рішень. Зокрема, члени комісії призначили 10 особам  субсидію на оплату ЖКП, придбання  скрапленого газу чи твердого та рідкого пічного побутового палива, виходячи з кількості осіб, які фактично проживають у житловому приміщенні.

    За ініціативи Міністерства юстиції та першого Віце-прем’єр-міністра Степана Кубіва Уряд прийняв рішення відновити роботу антирейдерських аграрних штабів на час проведення посівної кампанії. Про це сьогодні в Кабінеті міністрів повідомив Міністр юстиції Павло Петренко.

    «Весна – час відновлення сільськогосподарських робіт. Так само активізуються й аграрні рейдери. Ми вже отримали кілька сигналів з регіонів про можливість загострення ситуації із захопленням земель. Тому Міністерство юстиції та Перший віце-прем’єр-міністр Степан Кубів виступили перед Урядом з ініціативою поновити роботу антирейдерських аграрних штабів на час посівної кампанії», - наголосив очільник Мін’юсту.

    Сьогодні Міністр юстиції Павло Петренко презентував у Верховній Раді другий пакет законодавчих ініціатив, спрямованих на захист прав дітей та посилення відповідальності батьків, які ухиляються від сплати аліментів.Запропоновані новели є продовженням реалізації ініціативи Мін’юсту #ЧужихДітейНеБуває.

    «Ми бачимо реальний результат від запроваджених заходів впливу на боржників. Сотні тисяч найменших українців змогли отримати допомогу, яку не бачили роками. Це дало нам поштовх йти далі – напрацьовувати наступні новації, які назавжди ліквідують таке ганебне явище як несплата аліментів на утримання власних дітей», - наголосив очільник Мін’юсту.

    19 квітня 2018 року в залі засідань Володимир-Волинської райдержадміністрації відбулась чергова звітно-виборна конференція федерації футболу Володимир-Волинського району, у якій взяли участь члени виконкому федерації та представники спортивних організацій району.

    Володимир – Волинським об’єднаним управлінням Пенсійного фонду України протягом поточного року проводилась робота щодо забезпечення виконання планових показників по надходженню власних коштів, вжиття заходів щодо повноти та своєчасності сплати платежів, призначення та фінансування пенсій в повному розмірі.

    План по надходженню власних коштів за І квартал 2018 року виконано на 115,2%, при плані 45408,4тис.грн. надійшло 52327,3тис.грн., що на 6918,9тис.грн. більше аналогічного періоду минулого року. Темп росту складає 122,9%. Із загальної суми власних коштів надходження єдиного внеску, розподіленого на загальнообов’язкове державне пенсійне страхування становить 52052,9тис.грн. Надходження коштів, які адмініструють органи Пенсійного фонду, склали 274,4тис.грн., або 154,6 % до плану.

    Задля вирішення важливих питань життєдіяльності району вчора, 19 квітня 2018 року, голова райдержадміністрації Наталія Василець зініціювала робочу нараду із головами Устилузької міської та сільських рад району.

    Розпочали із реформування медичної галузі на теренах краю. І найперше обговорили проблеми, які виникають у ході впровадження медичної реформи в первинній ланці.

    Спеціалістами Володимир-Волинського міськрайонного центру зайнятості проводиться інформаційно-роз’яснювальна робота серед роботодавців та пошукачів роботи щодо можливості використання електронних кабінетів.

    Електронний кабінет – це персональне автоматизоване робоче місце роботодавця, працювати в якому можливо  з будь-якого комп’ютера, підключеного до мережі Інтернет, а також з мобільного телефону.

    Розробка: Відділ інформаційних технологій
    апарату Волинської облдержадміністрації
    Інформаційне наповнення:
    Володимир-Волинська районна державна адміністрація
    Усі права на матеріали, розміщені на цьому сайті, належать Володимир-Волинській райдержадміністрації.
    Адреса: 44700, м.Володимир-Волинський, вул. Небесної Сотні, 3, т.24467, E-mail: post@vvadm.gov.ua
    © 2014 vvadm.gov.ua