16 квітня 2024 ОФІЦІЙНИЙ ВЕБ-САЙТ
Відомості про район
Діяльність райдержадміністрації
Прес-центр
Район сьогодні
  • Розпорядчі документи
  • Регуляторна політика
    Публічна інформація
    Інформація з установ району
    Оголошення
    Програми та стратегії району
    Виконання програм та стратегій
  • Децентралізація влади
  • Самоорганізація населення
  • Вивчення громадської думки
  • Очищення влади
  • Електронне звернення
  • Вакансії державної служби
  • Інвестиційний довідник
  • Запобігання проявам корупції
  • Внутрішній аудит
  • АРХІВ НОВИН

    « Жовтень 2017 »
    Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
                1
    2 3 4 5 6 7 8
    9 10 11 12 13 14 15
    16 17 18 19 20 21 22
    23 24 25 26 27 28 29
    30 31          
    Фільтрувати матеріали за датою: Понеділок, 09 жовтня 2017

    9,4 млрд гривень – саме таку суму отримала Волинь за 9 місяців 2017 року. Разом із тим, продовжується фінансування цільових програм на утримання автомобільних доріг, будівництва шахти №10, заходів агропромислового комплексу. Про це сьогодні, 9 жовтня 2017 року, під час оперативної наради в голови облдержадміністрації Володимира Гунчика, повідомила заступник начальника головного управління Державної казначейської служби України в області Людмила Хвещук.

    Сьогодні, 09 жовтня 2017 року, підчас оперативної наради у облдержадміністрації обговорили ряд питань, що стосувалися виконання місцевих бюджетів області станом на 01. 10. 2017 року та завдання з наповнення бюджету у жовтні поточного року.

    У студії відеоселекторного зв'язку спільно із головою райдержадміністрації Наталією Василець працювали начальник управління фінансів райдержадміністрації Олена Бондарук та начальник Володимир-Волинського управління державної казначейської служби України у Волинській області Людмила Ващук.

    Станом на 1 жовтня 2017 року в місцевий бюджет району надійшло власних та закріплених доходів по загальному фонду в сумі  23219,3 тис. гривень, що становить 107,4 відсотка до бюджетного призначення на січень-вересень 2017 року. Про це стало відомо під час оперативної наради у голови райдержадміністрації, яка відбулася сьогодні, 09 жовтня 2017 року.

    Зокрема, начальник управління фінансів райдержадміністрації Олена Бондарук зазначила, що  в цілому за доходами забезпечено виконання по усіх місцевих бюджетах. В порівнянні з 2016 роком власних доходів надійшло більше на 6333,3 тис. гривень  або 137,5 %.

    Президент Петро Порошенко в присутності Прем’єр-міністра Володимира Гройсмана та Глави Адміністрації Президента України Ігоря Райніна підписав Закон “Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо підвищення пенсій”.

    Україна має всі шанси за досить короткий період часу перетворитися з країни-споживача сторонніх енергоносіїв на країну-експортера, що постачатиме як атомну, так і «зелену» енергетику. Такими переконаннями голова обласної державної адміністрації Володимир Гунчик поділився із учасниками регіонального семінару «Енергоменеджмент у бюджетній сфері: реалії енергоефективності без капіталовкладень», що відбувся за участю керівника Державного агентства з енергоефективності та енергозбереження України Сергія Савчука у стінах головної адмінбудівлі краю 6 жовтня 2017 року.

    Вчинення правопорушень неповнолітніми перебуває на особливому контролі Уряду. З метою попередження злочинів серед молоді, Міжвідомча координаційна рада з питань правосуддя щодо неповнолітніх розпочала збір та аналіз даних у галузі попередження злочинності в Україні. Про це йдеться в офіційному листі Міністерства юстиції України до голови Волинської облдержадміністрації Володимира Гунчика.

    Розробка: Відділ інформаційних технологій
    апарату Волинської облдержадміністрації
    Інформаційне наповнення:
    Володимир-Волинська районна державна адміністрація
    Усі права на матеріали, розміщені на цьому сайті, належать Володимир-Волинській райдержадміністрації.
    Адреса: 44700, м.Володимир-Волинський, вул. Небесної Сотні, 3, т.24467, E-mail: post@vvadm.gov.ua
    © 2014 vvadm.gov.ua