16 квітня 2024 ОФІЦІЙНИЙ ВЕБ-САЙТ
Відомості про район
Діяльність райдержадміністрації
Прес-центр
Район сьогодні
  • Розпорядчі документи
  • Регуляторна політика
    Публічна інформація
    Інформація з установ району
    Оголошення
    Програми та стратегії району
    Виконання програм та стратегій
  • Децентралізація влади
  • Самоорганізація населення
  • Вивчення громадської думки
  • Очищення влади
  • Електронне звернення
  • Вакансії державної служби
  • Інвестиційний довідник
  • Запобігання проявам корупції
  • Внутрішній аудит
  • АРХІВ НОВИН

    « Квітень 2018 »
    Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
                1
    2 3 4 5 6 7 8
    9 10 11 12 13 14 15
    16 17 18 19 20 21 22
    23 24 25 26 27 28 29
    30            
    Фільтрувати матеріали за датою: Понеділок, 23 квітня 2018

    За розпорядженням Святійшого Патріарха Київського і всієї Руси - України Філарета цієї неділі, 22 квітня 2018 року, у храмах Володимир-Волинської єпархії КП відбувся молебень за мир у нашій країні, об’єднання Української православної церкви та особливі прохання за створення в Україні єдиної помісної православної церкви.

    Дотація надається  фізичним особам, які утримують ідентифікований та зареєстрований молодняк великої рогатої худоби, який народився в господарствах фізичних осіб .

    Крок 1. Ідентифікувати теля шляхом біркування та реєстрації.

    Крок 2. Підготувати для подання мінімальну кількість документів:

    Про організацію роботи зі зверненнями громадян у І кварталі 2018 року говорили сьогодні, 23 квітня 2018 року, під час оперативної наради у голови райдержадміністрації Наталії Василець.

    У ході розмови, головний спеціаліст юридичного відділу Поліна Гаврилюк зазначила, що у січні-березні 2018 року, у порівнянні із відповідним періодом минулого року,  значно зменшилась кількість звернень до райдержадміністрації і становить 128 звернень (у 2017 році – 166 звернень), що є свідченням уміння керівництва виконавчої влади району реагувати на проблеми своїх жителів та вирішувати їх.

    Цієї п’ятниці, 20 квітня 2018 року, в парку «Слов'янський» м.Володимир-Волинський було проведено першість району  з легкоатлетичного кросу.

    У змаганнях взяли  участь 160 учнів з 21 загальноосвітньої школи  І-ІІ та І-ІІІ ступенів. Юнаки та дівчата змагалися з бігу на 500 метрів (ЗОШ І-ІІ, І-ІІІ ст.) та 1000 метрів (ЗОШ І-ІІІ ст.).

    21 квітня  2018 року у Нововолинському центрі дитячої та юнацької творчості пройшов обласний конкурс  вокально-хореографічних,літературно-музичних композицій,малюнків,фотографій "Сонце України в наших руках".

    Володимир-Волинський  район представляли  учениці Хобултівської ЗОШ І-ІІІ ст., вихованки драматичного гуртка сестри Юлія та  Анна Акієви і  вихованці вокально-хореографічного гурту "Дивограй" районного Будинку школяра, який займається під керівництвом Людмили Гендис та Ольги Демосюк (Акомпаніатори Олександр Фігура та Олександр Архіпов)  на базі шкіл Зимненської об"єднаної територіальної громади в селах Зимне та Льотниче.

    Нещодавно заступники керівників загальноосвітніх закладів Володимир-Волинського району та об’єднаних територіальних громад побували у Нововолинській загальноосвітній школі І-ІІІ ст. № 6,  яка з початку цього навчального року працює у межах дослідно-експериментальної  програми по впровадженню Державного стандарту початкової загальної освіти.

    Молебень та православний флешмоб відбулися у Луцьку на підтримку ініціативи Президента України – створення єдиної помісної Української православної церкви в Україні сьогодні, 22 квітня 2018 року.

    Нагадаємо, що 19 квітня 2018 року Верховна Рада підтримала за основу та в цілому проект постанови «Про підтримку звернення Президента України до Вселенського Патріарха Варфоломія про надання Томосу про автокефалію Православної Церкви в Україні».

    Розробка: Відділ інформаційних технологій
    апарату Волинської облдержадміністрації
    Інформаційне наповнення:
    Володимир-Волинська районна державна адміністрація
    Усі права на матеріали, розміщені на цьому сайті, належать Володимир-Волинській райдержадміністрації.
    Адреса: 44700, м.Володимир-Волинський, вул. Небесної Сотні, 3, т.24467, E-mail: post@vvadm.gov.ua
    © 2014 vvadm.gov.ua