18 квітня 2024 ОФІЦІЙНИЙ ВЕБ-САЙТ
Відомості про район
Діяльність райдержадміністрації
Прес-центр
Район сьогодні
  • Розпорядчі документи
  • Регуляторна політика
    Публічна інформація
    Інформація з установ району
    Оголошення
    Програми та стратегії району
    Виконання програм та стратегій
  • Децентралізація влади
  • Самоорганізація населення
  • Вивчення громадської думки
  • Очищення влади
  • Електронне звернення
  • Вакансії державної служби
  • Інвестиційний довідник
  • Запобігання проявам корупції
  • Внутрішній аудит
  • АРХІВ НОВИН

    « Квітень 2018 »
    Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
                1
    2 3 4 5 6 7 8
    9 10 11 12 13 14 15
    16 17 18 19 20 21 22
    23 24 25 26 27 28 29
    30            
    Фільтрувати матеріали за датою: Вівторок, 24 квітня 2018

    Президент Петро Порошенко наголошує, що справа українців обирати свого Патріарха. «Держава не буде визначати, хто буде Патріархом нової церкви, бо це не державна справа. Не буде ніякого «указуючого перста» - підтримайте цього, або не підтримайте цього», - сказав Глава держави під час участі у програмі «Свобода слова» на телеканалі ICTV.

    Про резерви збільшення доходів місцевих бюджетів за рахунок оформлення землекористувачами правовстановлюючих документів на земельні ділянки говорили сьогодні, 24 квітня 2018 року, під час наради у голови облдержадміністрації Олександра Савченка.

    За словами першого заступника начальника головного управління Держгеокадастру в області Анатолія Полякова, на Волині площа земель сільськогосподарського призначення державної власності становить 210,6 тис. га, з них в постійному користуванні перебувають - 29,9 тис. га, на правах оренди використовуються земельні ділянки на загальну площу 36,5 тис. га.

    За січень-березень поточного року за темпами росту фактичних надходжень загального фонду в цілому та податку на доходи фізичних осіб, зокрема, Волинь в рейтингу серед регіонів України займає відповідно 4 та 3 місця, що підтверджує стабільність ситуації у бюджеті за доходами. Тим не менше, сьогодні, 24 квітня 2018 року, під час наради у голови облдержадміністрації Олександра Савченка з питань наповнення бюджетів детально розглянули проблемні питання та визначити шляхи їх подолання.

    27 квітня 2018 року за сприяння громадської організація «Волинські перспективи» та департаменту соціального захисту населення облдержадміністрації у приміщенні Володимир-Волинського міськрайонного центру зайнятості відбудеться одноденний навчально-інформаційний тренінг на тему «Протидія торгівлі людьми, виявлення та перенаправлення постраждалих від торгівлі людьми в умовах децентралізації».

    25 квітня 2018 року о 12.00 год. у районному будинку культури відбудеться районний огляд художньої самодіяльності учнівської молоді  "Дивосвіт дитячих талантів".

    Також усі охочі зможуть переглянути виставку декоративно-вжиткового мистецтва, що функціонуватиме у рамках заходу.

    Учора, 23 квітня 2018 року, у райдержадміністрації відбулося засідання міжвідомчої координаційно-методичної ради з правової освіти населення, яке очолив голова районної МКМР з правової освіти населення, керівник апарату райдержадміністрації Сергій Романюк.

     У ході зустрічі члени координаційної ради обговорили основні засади проекту «Я маю право!», напрямки його реалізації та план роботи районної МКМР з правової освіти населення на 2018 рік.

    Розробка: Відділ інформаційних технологій
    апарату Волинської облдержадміністрації
    Інформаційне наповнення:
    Володимир-Волинська районна державна адміністрація
    Усі права на матеріали, розміщені на цьому сайті, належать Володимир-Волинській райдержадміністрації.
    Адреса: 44700, м.Володимир-Волинський, вул. Небесної Сотні, 3, т.24467, E-mail: post@vvadm.gov.ua
    © 2014 vvadm.gov.ua