16 квітня 2024 ОФІЦІЙНИЙ ВЕБ-САЙТ
Відомості про район
Діяльність райдержадміністрації
Прес-центр
Район сьогодні
  • Розпорядчі документи
  • Регуляторна політика
    Публічна інформація
    Інформація з установ району
    Оголошення
    Програми та стратегії району
    Виконання програм та стратегій
  • Децентралізація влади
  • Самоорганізація населення
  • Вивчення громадської думки
  • Очищення влади
  • Електронне звернення
  • Вакансії державної служби
  • Інвестиційний довідник
  • Запобігання проявам корупції
  • Внутрішній аудит
  • АРХІВ НОВИН

    « Квітень 2018 »
    Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
                1
    2 3 4 5 6 7 8
    9 10 11 12 13 14 15
    16 17 18 19 20 21 22
    23 24 25 26 27 28 29
    30            
    Фільтрувати матеріали за датою: Середа, 18 квітня 2018

    Наближається літо – час відпочинку. Відтак, під головуванням спеціаліста відділу освіти, науки та молоді Волинської облдержадміністрації Любові Яремчук на базі опорного освітнього закладу «НВК «Загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів-ліцей» села Зимне учора, 17 квітня 2018 року, з метою забезпечення проведення літньої оздоровчої кампанії 2018 року на належному рівні, надання територіальним громадам методичної допомоги з питань підготовки та проведення оздоровлення та відпочинку дітей, які потребують особливої соціальної уваги та підтримки відбулося навчання керівників гуманітарних відділів громад та спеціалістів, до компетенції яких належить це питання. Серед присутніх і начальник відділу освіти, молоді та спорту райдержадміністрації Оксана Бігун та методист комунальної установи «Володимир-Волинський районний методичний кабінет» Володимир-Волинської районної ради Олена Кобилінська.

    Сьогодні, 18 квітня 2018 року, голова райдержадміністрації Наталія Василець провела виїзний прийом громадян на території Оваднівської сільської ради й відвідала Галинівку та Свійчів.

    Спільно із очільницею району в цих населених пунктах працювали начальник відділу містобудування, архітектури та житлово-комунального господарства Петро Чуцький, заступник голови Оваднівської сільської ради з гуманітарних питань Микола Базилюк та староста Ніна Ващук.

    В рамках засідання Самоврядної першої аграрної спілки (СПАС) 17 квітня 2018 року відбулася зустріч голови облдержадміністрації Олександра Савченка з провідними аграріями Волинської області.

    Довідково: Громадська спілка «СПАС» - це громадське об’єднання, засновниками якого є юридичні особи, що добровільно об’єдналися з метою сприяння активному розвитку агарного сектору економіки та захисту спільних інтересів її членів, задоволення суспільних, зокрема економічних, культурних, екологічних потреб, а також для реалізації мети та завдань спілки.

    Розробка: Відділ інформаційних технологій
    апарату Волинської облдержадміністрації
    Інформаційне наповнення:
    Володимир-Волинська районна державна адміністрація
    Усі права на матеріали, розміщені на цьому сайті, належать Володимир-Волинській райдержадміністрації.
    Адреса: 44700, м.Володимир-Волинський, вул. Небесної Сотні, 3, т.24467, E-mail: post@vvadm.gov.ua
    © 2014 vvadm.gov.ua