16 квітня 2024 ОФІЦІЙНИЙ ВЕБ-САЙТ
Відомості про район
Діяльність райдержадміністрації
Прес-центр
Район сьогодні
  • Розпорядчі документи
  • Регуляторна політика
    Публічна інформація
    Інформація з установ району
    Оголошення
    Програми та стратегії району
    Виконання програм та стратегій
  • Децентралізація влади
  • Самоорганізація населення
  • Вивчення громадської думки
  • Очищення влади
  • Електронне звернення
  • Вакансії державної служби
  • Інвестиційний довідник
  • Запобігання проявам корупції
  • Внутрішній аудит
  • АРХІВ НОВИН

    « Липень 2017 »
    Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
              1 2
    3 4 5 6 7 8 9
    10 11 12 13 14 15 16
    17 18 19 20 21 22 23
    24 25 26 27 28 29 30
    31            
    Фільтрувати матеріали за датою: Понеділок, 24 липня 2017

    Про заходи щодо підтримки індивідуального житлового будівництва на селі говорили сьогодні, 24 липня 2017 року, під час оперативної наради голови райдержадміністрації з керівниками структурних підрозділів РДА та керівниками установ і організацій району.

    Відтак, начальник відділу містобудування, архітектури та житлово-комунального господарства Петро Чуцький зазначив, що у зв'язку зі збільшення вартості житлового будівництва, неспроможністю придбання готового житла відбувається виїзд молоді з сіл, що погіршує демографічний стан сільських поселень.

    Перепризначення житлових субсидій потребує 172 тисячі одержувачів. Про це поінформувала директор департаменту соціального захисту населення облдержадміністрації Оксана Гобод, доповідаючи про стан проведення перерахунків та виплати громадянам невикористаних сум житлових субсидій, під час оперативної наради сьогодні, 24 липня 2017 року.

    Як зазначила Оксана Гобод, на виконання завдань Уряду з травня поточного року органами соціального захисту населення необхідно було провести перепризначення житлових субсидій на наступний опалювальний період. На Волині такому перерахунку підлягає 172 тисячі особових справо одержувачів субсидій. Даний перерахунок здійснюється без звернень громадян. У виняткових випадках звертатись потрібно, якщо змінився склад сім’ї, або була придбана покупка ціною понад 50 тис. грн. Такі випадки йдуть на розгляд комісій, тому заявники повинні подавати заяву повторно.

    Сьогодні, 24 липня 2017 року, на оперативній нараді під головуванням очільників району були підведені підсумки роботи Володимир-Волинського об'єднаного управління Пенсійного фонду України за І півріччя 2017 року.

    Начальник об'єднаного управління Пенсійного фонду Лариса Величко у своїй доповіді наголосила, що план по надходженню власних коштів за І півріччя 2017 року виконано на 113,8%. Із загальної суми власних коштів надходження єдиного внеску, розділеного на загальнообов'язкове державне пенсійне страхування становить 91770,2 тис.грн. Надходження коштів, які адмініструють органи Пенсійного фонду, склали 416,9 тис.грн. або 109,3% до плану.

    Міністерство регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України та Програма Ради Європи «Децентралізація і територіальна консолідація в Україні» оголошують з 29 червня цього року старт Всеукраїнського конкурсу журналістських робіт за тематикою «Реформування місцевого самоврядування та територіальної організації влади» у 2017 році.

    Ремонт та відновлення доріг – одна із складових якісного розвитку краю. Так, для обговорення нагальних дорожніх питань, напрацювання стратегії подальших дій у дорожній галузі 21 липня у рамках свого робочого візиту на Волині перебував голова державної служби України з безпеки на транспорті Михайло Ноняк, який зустрівся із головою облдержадміністрації Володимиром Гунчиком.

    Розробка: Відділ інформаційних технологій
    апарату Волинської облдержадміністрації
    Інформаційне наповнення:
    Володимир-Волинська районна державна адміністрація
    Усі права на матеріали, розміщені на цьому сайті, належать Володимир-Волинській райдержадміністрації.
    Адреса: 44700, м.Володимир-Волинський, вул. Небесної Сотні, 3, т.24467, E-mail: post@vvadm.gov.ua
    © 2014 vvadm.gov.ua