16 квітня 2024 ОФІЦІЙНИЙ ВЕБ-САЙТ
Відомості про район
Діяльність райдержадміністрації
Прес-центр
Район сьогодні
  • Розпорядчі документи
  • Регуляторна політика
    Публічна інформація
    Інформація з установ району
    Оголошення
    Програми та стратегії району
    Виконання програм та стратегій
  • Децентралізація влади
  • Самоорганізація населення
  • Вивчення громадської думки
  • Очищення влади
  • Електронне звернення
  • Вакансії державної служби
  • Інвестиційний довідник
  • Запобігання проявам корупції
  • Внутрішній аудит
  • АРХІВ НОВИН

    « Грудень 2017 »
    Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
            1 2 3
    4 5 6 7 8 9 10
    11 12 13 14 15 16 17
    18 19 20 21 22 23 24
    25 26 27 28 29 30 31
    Фільтрувати матеріали за датою: Понеділок, 04 грудня 2017
    Понеділок, 04 грудня 2017 16:34

    Вислухати та допомогти!

    Аби вкотре почути проблеми волинян, розібратися в конфліктах та допомогти кожному, голова облдержадміністрації Володимир Гунчик сьогодні, 4 грудня 2017 року, провів черговий прийом громадян із особистих питань. Зокрема, цього разу обговорили чимало питань соціальних.

    Серед засилля бюджетних питань та напрацювання робочих стратегій на 2018 рік, важливо приділити увагу найменшим волинянам, які своїм навчанням, творчістю, добром намагаються зробити цей світ кращим. Саме сьогодні, 4 грудня 2017 року, у день Введення до храму Пресвятої Богородиці, голова облдержадміністрації Володимир Гунчиквідвідав благодійну виставку художніх робіт.

    До 1 жовтня на Волині практично завершили підготовку до опалювального сезону. Тож сьогодні, 4 грудня 2017 року, під час оперативної наради у голови облдержадміністрації Володимира Гунчика говорили про перебіг та перші результати.

    Учора на Волинь прийшла справжня зима: зниження температури повітря, налипання мокрого снігу, місцями ожеледиця. Тим не менше, місцеві дорожники справилися із негодою. Саме про це говорили сьогодні, 4 грудня 2017 року, під час оперативної наради у голови облдержадміністрації Володимира Гунчика.

    Відповідно до Закону України «Про Державний бюджет України на 2017 рік» із 1 грудня 2017 року зросли прожиткові мінімуми для основних і демографічних груп населення. Саме про це говорили сьогодні, 4 грудня 2017 року, під час оперативної наради у голови облдержадміністрації Володимира Гунчика.

    Виплата заробітної плати та погашення заборгованості перед шахтарями – завдання №1 для виконавчої вертикалі влади до кінця поточного тижня. Про це повідомили сьогодні, 4 грудня 2017 року, під час оперативної наради в голови облдержадміністрації Володимира Гунчика.

    Керівник найвищої виконавчої гілки влади в області розповів про результати робочої поїздки до Києва та зазначив, що проблему заборгованості заробітної плати перед працівниками волинських шахт обговорено під час робочої зустрічі із першим заступником міністра енергетики та вугільної промисловості України Галиною Карп. 
    Кошти виділені та, за попередньою інформацією, до кінця поточного тижня, у межах визначених асигнувань, заборгованість для працівників шахт «Бужанська» та №9 погасять.

    1 грудня  у рамках « Декади зайнятості осіб з інвалідністю»  у Володимир-Волинському міськрайонному центрі зайнятості відбувся семінар для осіб з особливими потребами за участі постійних соціальних партнерів служби зайнятості.

    Начальник відділу правової інформації та консультації місцевого центру надання безоплатної вторинної правової допомоги Сергій Лесик та його заступник Василь Соколов поінформували присутніх про можливості отримання різноманітних  правових послуг для інвалідів на безоплатній основі. Вони дали поради щодо порядку звернення до установи з різних питань, наголосивши, що консультаційні  послуги надаються усім категоріям безкоштовно.

    Харчування населення є глобальною соціально-економічною проблемою. За оцінками експертів Всесвітньої організації охорони здоров'я, стан здоров'я людини великою мірою залежить від способу життя, у тому числі і від харчування. Нераціональне та незбалансоване харчування є одним з найважливіших факторів ризику виникнення різних захворювань.Основи здоров'я людини закладаються з дитинства. Здоров'я дітей і підлітків постійно продовжує погіршуватися не тільки через екологію, але в основному через фактори, пов'язані з харчуванням. За останніми даними, здоров’я дитини на 15% залежить від організації медичної служби, на 25% — від генетичних особливостей і на 60% — від збалансованого харчування.

    Протягом року видано 310 розпоряджень голови райдержадміністрації з кадрових питань. Серед них 11 розпроряджень про призначення державних службовців. Про це стало відомо сьогодні, 4 грудня 2017 року, під час оперативної наради у голови райдержадміністрації Наталії Василець. Адже, одне із питань, що виносилися на розгляд, стосувалося роботи  відділу організаційної роботи та управління персоналом апарату райдержадміністрації.

    Розробка: Відділ інформаційних технологій
    апарату Волинської облдержадміністрації
    Інформаційне наповнення:
    Володимир-Волинська районна державна адміністрація
    Усі права на матеріали, розміщені на цьому сайті, належать Володимир-Волинській райдержадміністрації.
    Адреса: 44700, м.Володимир-Волинський, вул. Небесної Сотні, 3, т.24467, E-mail: post@vvadm.gov.ua
    © 2014 vvadm.gov.ua