16 квітня 2024 ОФІЦІЙНИЙ ВЕБ-САЙТ
Відомості про район
Діяльність райдержадміністрації
Прес-центр
Район сьогодні
  • Розпорядчі документи
  • Регуляторна політика
    Публічна інформація
    Інформація з установ району
    Оголошення
    Програми та стратегії району
    Виконання програм та стратегій
  • Децентралізація влади
  • Самоорганізація населення
  • Вивчення громадської думки
  • Очищення влади
  • Електронне звернення
  • Вакансії державної служби
  • Інвестиційний довідник
  • Запобігання проявам корупції
  • Внутрішній аудит
  • АРХІВ НОВИН

    « Жовтень 2017 »
    Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
                1
    2 3 4 5 6 7 8
    9 10 11 12 13 14 15
    16 17 18 19 20 21 22
    23 24 25 26 27 28 29
    30 31          
    Фільтрувати матеріали за датою: Понеділок, 02 жовтня 2017

    Президент Петро Порошенко привітав українських освітян із професійним святом – Днем працівників освіти.

    «Уся країна вклоняється вам за невтомну самовіддану повсякденну працю, за активну громадянську позицію. Саме ваші таланти і наполегливість, тепло сердець та бездоганне виконання місії з виховання молодих поколінь – ключ до обраного нами європейського майбутнього», – йдеться у вітанні Глави держави.

    Президент Петро Порошенко підписав Указ «Про відзначення у 2017 році Дня Гідності та Свободи», спрямований на належне відзначення у 2017 році Дня Гідності та Свободи, вшанування громадянського подвигу учасників Помаранчевої революції та Революції Гідності, а також зважаючи на важливе значення цих подій для утвердження демократичних цінностей, ідеалів свободи і справедливості та європейського шляху розвитку України.

    Ситуацію на державному підприємстві «Луцький комбінат хлібопродуктів №2» обговорили під час оперативної наради у голови облдержадміністрації сьогодні, 2 жовтня 2017 року.

    Нагадаємо, що декілька років поспіль підприємство перебуває у скрутному становищі через наявну заборгованість. Тож, аби покращити ситуацію на  комбінаті, держава прийняла рішення передати підприємство в управління «Чортківському комбінату хлібопродуктів».

    Уже вдесяте позивні фестивалю традиційної національної культури «Український коровай-сузір’я» зібрали жителів Володимир-Волинського району, гостей із області та близького зарубіжжя.

    Яскраве осіннє дійство розпочалося із масштабного ярмарку сільськогосподарської продукції на площі Героїв.

    Одначе це не означає, що сезон тепла в оселях стартує вже цього дня. Як повідомив голова облдержадміністрації Володимир Гунчик за кілька хвилин до початку урядового селектору: тепер справа за місцевою владою, котра з огляду на температурні режими самостійно вирішуватиме, коли подавати тепло. Традиційно зважатимуть на середньодобові температури й в першу чергу дадуть старт опалювальному сезону у закладах соціальної інфраструктури.

    Для 7,5 мільйона родин, які отримували субсидію в минулому опалювальному сезоні, вона буде перепризначена автоматично. Про це в ефірі «5 каналу» заявив Віце-прем’єр-міністр України Павло Розенко.

    Президент Петро Порошенко разом з дружиною Мариною Порошенко взяли участь у церемонії вшанування пам’яті жертв трагедії Бабиного Яру. У цей день 29 вересня 1941 року в окупованому нацистами Києві в Бабиному Яру почались масові розстріли мирного населення міста.

    Розробка: Відділ інформаційних технологій
    апарату Волинської облдержадміністрації
    Інформаційне наповнення:
    Володимир-Волинська районна державна адміністрація
    Усі права на матеріали, розміщені на цьому сайті, належать Володимир-Волинській райдержадміністрації.
    Адреса: 44700, м.Володимир-Волинський, вул. Небесної Сотні, 3, т.24467, E-mail: post@vvadm.gov.ua
    © 2014 vvadm.gov.ua