16 квітня 2024 ОФІЦІЙНИЙ ВЕБ-САЙТ
Відомості про район
Діяльність райдержадміністрації
Прес-центр
Район сьогодні
  • Розпорядчі документи
  • Регуляторна політика
    Публічна інформація
    Інформація з установ району
    Оголошення
    Програми та стратегії району
    Виконання програм та стратегій
  • Децентралізація влади
  • Самоорганізація населення
  • Вивчення громадської думки
  • Очищення влади
  • Електронне звернення
  • Вакансії державної служби
  • Інвестиційний довідник
  • Запобігання проявам корупції
  • Внутрішній аудит
  • АРХІВ НОВИН

    « Березень 2018 »
    Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
          1 2 3 4
    5 6 7 8 9 10 11
    12 13 14 15 16 17 18
    19 20 21 22 23 24 25
    26 27 28 29 30 31  
    Фільтрувати матеріали за датою: Вівторок, 06 березня 2018

    Сьогодні, 6 березня 2018 року, відбулося чергове засідання комісії з питань  соціального захисту населення та призначення житлових субсидій райдержадміністрації, де було розглянуто  та прийнято рішення щодо призначити  субсидію на оплату ЖКП, на придбання  скрапленого газу , твердого та рідкого пічного побутового палива, виходячи з кількості осіб, які фактично проживають у житловому приміщенні 13 особам. Одній  внутрішньопереміщеній особі призначили адресну допомогу на проживання, а ще одній - соціальні виплати ( допомога одинокій матері, малозабезпеченій).

    Переважно військовим темам присвятили останнє засідання ради оборони області. Одначе, не лише. Традиційно голова облдержадміністрації Володимир Гунчик розставив акценти з-поміж стратегічних питань, вирішення яких – у компетенції представників влади, силових структур та правоохоронних органів.

    Медична галузь країни переживає складні часи: реформи, зміни, нововведення. Тим не менше, уже відчутні перші позитивні зміни. Зокрема, сьогодні, 6 березня 2018 року, під час селекторної наради під головуванням Віце-прем’єр-міністра України Павла Розенка обговорили стан забезпечення Урядової програми «Доступні ліки», напрями її вдосконалення та проведення вакцинації. У віртуальній студії Волинської філії ПАТ «Укртелеком» працювали заступник голови облдержадміністрації Світлана Мишковець та начальник управління охорони здоров’я облдержадміністрації Ігор Ващенюк.

    Нещодавно у Володимир-Волинському центрі зайнятості відбулась робоча зустріч директора Наталії Уколової з головою Устилузької об’єднаної територіальної громади Віктором Поліщуком.

    Під час зустрічі було відпрацьовано питання надання послуг Державною службою зайнятості безпосередньо на території громад. Зокрема, обговорено програму зайнятості на 2018-2020 рр.

    Про порядок ведення обліку, зберігання, використання і знищення документів та інших матеріальних носіїв інформації, що містять службову інформацію говорили сьогодні, 6 березня 2018 року, під час наради з секретарями, діловодами та відповідальними за ведення військового обліку в Устилузькій міській та сільських радах району і на підприємствах.

    Відтак, начальник відділу ведення діловодства апарату райдержадміністрації Юлія Скіц ознайомила присутніх із Постановою Кабміну України від 19.10.2016 р. № 736 «Про затвердження Типової інструкції про порядок ведення обліку, зберігання, використання і знищення документів та інших матеріальних носіїв інформації, що містять службову інформацію»

    В Україні з 1 лютого 2018 року розпочалася підготовка до весняного призову громадян на строкову військову службу до лав Збройних Сил України, що включає проходження ними медичної і районної призовної комісій, відбір найбільш підготовленої, придатної за станом здоров’я молоді та відправлення призовників до військових частин.

    На сесії, що відбулася 8 лютого 2018 року Волинська обласна рада внесла зміни до Регіональної цільової програми соціального захисту населення на 2015-2018 роки. Розділ VІІ «Завдання та заходи Програми» підпункт 3 пункту 4 «Матеріальна допомога та фінансова підтримка» викладено у новій редакції та доповнено сумою у 6 млн 400 тис. грн.

    Розробка: Відділ інформаційних технологій
    апарату Волинської облдержадміністрації
    Інформаційне наповнення:
    Володимир-Волинська районна державна адміністрація
    Усі права на матеріали, розміщені на цьому сайті, належать Володимир-Волинській райдержадміністрації.
    Адреса: 44700, м.Володимир-Волинський, вул. Небесної Сотні, 3, т.24467, E-mail: post@vvadm.gov.ua
    © 2014 vvadm.gov.ua