19 квітня 2024 ОФІЦІЙНИЙ ВЕБ-САЙТ
Відомості про район
Діяльність райдержадміністрації
Прес-центр
Район сьогодні
  • Розпорядчі документи
  • Регуляторна політика
    Публічна інформація
    Інформація з установ району
    Оголошення
    Програми та стратегії району
    Виконання програм та стратегій
  • Децентралізація влади
  • Самоорганізація населення
  • Вивчення громадської думки
  • Очищення влади
  • Електронне звернення
  • Вакансії державної служби
  • Інвестиційний довідник
  • Запобігання проявам корупції
  • Внутрішній аудит
  • АРХІВ НОВИН

    « Лютий 2018 »
    Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
          1 2 3 4
    5 6 7 8 9 10 11
    12 13 14 15 16 17 18
    19 20 21 22 23 24 25
    26 27 28        
    Фільтрувати матеріали за датою: Вівторок, 27 лютого 2018

    У рамках бюджетної програми «Будівництво футбольних полів зі штучним покриттям в регіонах України» у 2017 році в область надійшли кошти в розмірі 8 млн 994 тис грн на будівництво та реконструкцію 6 спортивних об’єктів. Про це стало відомо під час наради у голови облдержадміністрації Володимира Гунчика, що відбулася у відеоселекторному режимі сьогодні, 27 лютого 2018 року.

    Відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 6 грудня 2017 року № 983 «Деякі питання надання субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на здійснення заходів, спрямованих на розвиток системи охорони здоров’я у сільській місцевості» Волинській області передбачена субвенція в розмірі 189,5 млн грн. на розвиток системи охорони здоров’я на селі.  152 млн грн. уже є, очікується поступлення ще 37 млн. Про це проінформував начальник управління охорони здоров’я облдержадміністрації Ігор Ващенюк під час наради з питань соціально-економічного розвитку, яка відбулася сьогодні, 27 лютого 2018 року, під головуванням очільника області Володимира Гунчика.

    Не згасає вогонь у розумних очах

                                          І з роками ясніш пломеніє.

                                            Ти тримаєш дитячі серця у руках

                                            Ти тримаєш планети надію.

    Одним із пріоритетних завдань сучасної школи є створення умов, які забезпечують виявлення та  розвиток талановитих дітей. Участь у предметних олімпіадах - яскравий показник ефективної роботи з обдарованою молоддю.

     У Волинській області нещодавно завершився ІІІ етап Всеукраїнських учнівських предметних олімпіад, у якому взяли участь 32 учні загальноосвітніх шкіл Володимир-Волинського району, 15 із яких стали призерами.

    До уваги
    виробників сільськогосподарської продукції, підприємств, фізичних осіб підприємців та громадян робота, яких пов’язана з застосуванням, транспортуванням, зберіганням та торгівлею пестицидами і агрохімікатами!

    Щороку для захисту сільськогосподарських культур від шкідників, хвороб та бур'янів використовується значна кількість засобів захисту рослин до роботи з якими залучаються працівники без відповідних навичок та відповідного допуску до роботи з пестицидами. Такі дії можуть привести до негативних наслідків. 

    Європейська інтеграція належить до життєво важливих національних інтересів пріоритетів та потребує згуртованості і дій в інтересах суспільства, а не окремих політичних сил, які намагаються використати труднощі, що виникають, в своїй популістичній риториці. Про це заявила Віце-прем’єр-міністр з питань європейської та євроатлантичної інтеграції України Іванна Климпуш-Цинцадзе під час презентації Звіту про виконання Угоди про асоціацію між Україною та Європейським Союзом у 2017 році.

    На 190 кілометрів українсько-польського кордону, що пролягають на території Волинської області, функціонує лише 2 пункти пропуску. Це досить мало, відтак не забезпечують в повній мірі потреби краян. Про це та багато іншого говорили  26 лютого 2018 року під час оперативної наради у голови облдержадміністрації Володимира Гунчика.

    Днями Волинь отримала черговий транш державної субвенції для проведення розрахунків за надані послуги щодо субсидій. Про це сьогодні, 26 лютого 2018 року, повідомив голова облдержадміністрації Володимир Гунчик під час оперативної наради.

    Унаслідок 83-х заходів державного фінансового контролю працівники управління Західного офісу Держаудитслужби в області виявили ряд порушень, що дорівнюють 76, 8 млн грн. Про це сьогодні, 26 лютого 2018 року, під час опертивної наради в голови облдержадміністрації Володимира Гунчика повідомив заступник начальника управління Віктор Гальчук.
    За словами фахівця, левову частку порушень за 2017 рік, а це майже 50 млн грн, виявили під час проведення ревізії фінансово-господарської діяльності державного підприємства «Волиньвугілля».

    Розробка: Відділ інформаційних технологій
    апарату Волинської облдержадміністрації
    Інформаційне наповнення:
    Володимир-Волинська районна державна адміністрація
    Усі права на матеріали, розміщені на цьому сайті, належать Володимир-Волинській райдержадміністрації.
    Адреса: 44700, м.Володимир-Волинський, вул. Небесної Сотні, 3, т.24467, E-mail: post@vvadm.gov.ua
    © 2014 vvadm.gov.ua