20 квітня 2024 ОФІЦІЙНИЙ ВЕБ-САЙТ
Відомості про район
Діяльність райдержадміністрації
Прес-центр
Район сьогодні
  • Розпорядчі документи
  • Регуляторна політика
    Публічна інформація
    Інформація з установ району
    Оголошення
    Програми та стратегії району
    Виконання програм та стратегій
  • Децентралізація влади
  • Самоорганізація населення
  • Вивчення громадської думки
  • Очищення влади
  • Електронне звернення
  • Вакансії державної служби
  • Інвестиційний довідник
  • Запобігання проявам корупції
  • Внутрішній аудит
  • АРХІВ НОВИН

    « Листопад 2017 »
    Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
        1 2 3 4 5
    6 7 8 9 10 11 12
    13 14 15 16 17 18 19
    20 21 22 23 24 25 26
    27 28 29 30      
    Головна>Новини>Офіційний сайт Володимир-Волинської райдержадміністрації - Новини
    Офіційний сайт Володимир-Волинської райдержадміністрації - Новини
    Понеділок, 27 листопада 2017 16:00

    Медична реформа: що зміниться у 2018 році?

    Чимало дискусій і думок викликало прийняття закону про медичну реформу, впровадження якої розпочнеться вже на початку 2018 року. Саме тому сьогодні, 27 листопада 2017 року, під час оперативної наради у голови облдержадміністрації Володимира Гунчика обговорили основні завдання реалізації медичної реформи на теренах області.

    Просимо підтримати ініціативу та приєднатися до благодійної акції Міністерства соціальної політики України для надання фінансової підтримки постраждалим особам і внутрішньо переміщеним особам, які опинились у складних життєвих обставинах. З огляду на складну ситуацію, в якій опинились громадяни зазначених категорій, надання такої допомоги є вкрай важливим для забезпечення їхньої життєдіяльності. У зв’язку з цим Мінсоцполітики пропонує провести акцію, у рамках якої перерахувати кошти на підтримку постраждалих і внутрішньо переміщених осіб.

    Понеділок, 27 листопада 2017 15:54

    Волинянам – найвищі нагороди

    Цілу низку державних нагород отримали волиняни сьогодні, 27 листопада 2017 року, під час оперативної наради у голови облдержадміністрації Володимира Гунчика.

    Зокрема, указом Президента України за значний особистий внесок у розвиток агропромислового виробництва, вагомі трудові досягнення, багаторічну самовіддану працю та з нагоди Дня працівників сільського господарства нагороджено:

    Розпочата Урядом України політика досягнення енергонезалежності держави передбачає збільшення обсягу видобутку власного газу до 20 млрд кубометрів до 2020 року. Про це сказав Прем’єр-міністр України Володимир Гройсман. Глава Уряду перебуває з робочою поїдкою на Полтавщині, де відвідав декілька свердловин державного холдингу «Укргазвидобування».  

    Про нові впровадження в галузі освіти та про підготовку проекту бюджету району на 2018 рік говорили сьогодні, 27 листопада 2017 року, під час оперативної наради у голови райдержадміністрації Наталії Василець.

    Розпочали нараду із питань дорожної галузі. Відтак, Наталія Володимирівна нагадала, що вже із 1 січня 2017 року автомобільні дороги місцевого значення перейдуть до сфери управління обласних державних адміністрацій. Тому відділу містобудування, архітектури та житлово-комунального господарства варто доопрацювання список доріг місцевого значення, що потребують ремонту.

    Однією із найстаріших єпархій в Україні вважається Володимир-Волинська. Її корені сягають далекого 992 року. Відтак, цьогоріч вона святкує знаменну подію – 1025 років від моменту створення.

    Насильницьке забирання харчів до останньої крихти хліба, заборона виїжджати за межі охопленої голодом частини країни, відмова передати людям, котрі помирали без їжі, зібрані діаспорою в Польщі та інших державах продукти, а відтак – фізичне знищення національно свідомого населення. Саме таку ціну довелося заплатити українцям в 1932-1933 роках за цілком зрозуміле прагнення свободи, незалежності та небажання коритися Московії. У зв’язку з цим, ось уже 19 років поспіль кожної четвертої суботи листопада в незалежній Україні та далеко за її межами згадують усіх жертв того голодомору.

    Ваша Святосте!

    Ваші блаженства, всечесні отці!

    Шановні закордонні гості!

    Дорогі українці, браття і сестри!

    Колесо історії крутиться невпинно, і от ми вже наблизилися до вісімдесят п’ятих роковин Голодомору, – чи не найбільшої, а може найбільшої біди, в історії України, однієї з найстрашніших трагедій в людській історії минулого століття.

    Розробка: Відділ інформаційних технологій
    апарату Волинської облдержадміністрації
    Інформаційне наповнення:
    Володимир-Волинська районна державна адміністрація
    Усі права на матеріали, розміщені на цьому сайті, належать Володимир-Волинській райдержадміністрації.
    Адреса: 44700, м.Володимир-Волинський, вул. Небесної Сотні, 3, т.24467, E-mail: post@vvadm.gov.ua
    © 2014 vvadm.gov.ua