Версія для друку
Неділя, 10 вересня 2023 09:28

Шановні працівники нафтової, газової та нафтопереробної промисловості!

Вітаємо вас із професійним святом – Днем працівників нафтової, газової та нафтопереробної промисловості – важливої складової частини паливно – енергетичного комплексу держави!

         Працівники галузі докладають усі свої сили, професійне вміння для задоволення енергетичних потреб народного господарства і населення, особливо зараз, в непростий час відбиття російської агресії, газом та нафтопродуктами та й надалі виконують завдання з розвитку галузі на основі впровадження новітніх досягнень науково-технічного прогресу. Попереду у вас ще багато відповідальної і кропіткої роботи, подолання різноманітних труднощів у час воєнного стану. Віримо, що ваша невтомна праця допоможе нашій країні подолати всі виклики,  а щоденне життя наших громадян та функціонування економіки буде стабільним, зокрема, завдяки і вашій професійній роботі.

         У цей святковий день зичимо всім працівникам нафтогазової і нафтопереробної промисловості нових здобутків та перемог, міцного здоров'я, щастя, родинного благополуччя а головне – мирного неба над головою!

Начальник Володимирської                                                 Голова

районної військової адміністрації     Юрій Лобач             Володимирської районної ради       Віктор Хиць

 

Переглядів 1537