Версія для друку
П'ятниця, 28 липня 2023 09:20

Шановні жителі Володимирського району!

Щиро вітаємо вас із Днем Української Державності і 1035-річчям з дня заснування міста Володимира!

Ці свята для нас не чергові дати в календарі, а важливі події, що відображають багатовіковий хід історії на землях України.

День Української Державності уособлює тисячолітню боротьбу нашого народу за право жити у  власній незалежній країні, самим формувати і здійснювати державну владу, за наші права, свободи та територію, перегукуючись із сьогоденням, у якому ми робимо все, що в наших силах, для розвитку й процвітання своєї Вітчизни.

Наш древній і вічно юний Володимир є ровесником державотворення на українських теренах.

1035 років з часу його першої писемної згадки, як дзеркало відображають непростий шлях становлення України – від хрещення у 988 році, через відновлення незалежності у 1991 році і до цих непростих днів, коли кожен житель району своїм посильним внеском допомагає у відбитті широкомасштабної агресії підступного російського ворога.

Віримо, що всі ми вистоїмо у ці непрості часи, обов’язково переможемо і святкуватимемо день народження нашого прекрасного міста, адміністративного центру району, під мирним небом у незалежній, вільній та неподільній Україні!

Запорукою цьому є всі українці – діти нашого славного князя Володимира Великого, частка його сьогодення і основа майбутнього процвітання.

Так само і кожен володимирчанин своїми ділами та щоденними справами створює майбутнє міста, готуючи прекрасний грунт для зростання прийдешніх поколінь.

Будьмо гідними історії славного княжого міста, його славетних днів – як тих, що вже відшуміли, так і тих, що чекають на нас попереду!

З Днем Української Державності!

З Днем народження, Володимир!

 

З повагою

начальник Володимирської районної військової адміністрації  Юрій Лобач та голова Володимирської районної ради  Віктор Хиць

Переглядів 3934