Версія для друку
Субота, 30 жовтня 2021 12:41

ВЕЛИКЕ БУДІВНИЦТВО: від Шацька до Любохин збудували дорогу

Відтепер від села Любохини Старовижівського району (за старим адміністративно-територіальним устроєм) до озера Світязь можна доїхати швидше та комфортніше. Адже дорожники завершили довгоочікуване будівництво нового автомобільного шляху протяжністю 22,5 кілометри від Шацька до Любохин.

Нагадаємо, що розпочали оновлювати дорогу Т-03-06 /Т-03-02/ – Шацьк – Вілиця – Прип'ять – Любохини – /Т-03-08 у березні цього року у рамках програми Президента України Володимира Зеленського «Велике будівництво».

Відтак, замість зношеної бруківки та білощебеневого покриття по всьому автошляху влаштовано новий дорожній одяг, а саме основу зі щебенево-піщаної суміші та два шари асфальту.

Окрім асфальтованої проїзної частини на цій дорозі з’явилися нові дорожні знаки та розмітка, бар’єрне огородження, сигнальні стовпики, упорядковані узбіччя та влаштовані посадкові майданчики.

Варто наголосити, що на Волині автошляхи до Шацьких озер масштабно відновлюють вперше за півстоліття та відповідають усім стандартам якості.

Управління інформаційної та внутрішньої політики облдержадміністрації

Переглядів 3939

Галерея зображень