Версія для друку
Середа, 29 вересня 2021 15:59

Передали коровай та запропонували вакцинацію: у РДА обговорили завершення навчань тероборони

29 вересня голова райдержадміністрації Юрій Лобач разом з головою райради Віктором Хицьом і його заступником Андрієм Оніщуком обговорили з командиром батальйону тероборони Олегом Матвійчуком хід навчань резервістів, які тривають на території району. Як відрапортував комбат, умовні події розгортаються у селах Овадне і Красностав, місті Володимирі-Волинському, частина призовників також перебуває на військовому полігоні, а ще частина – задіяна на патрулюванні окремих ділянок держкордону. Завтра їх очікує подібна програма, на всій території відпрацювання працюють «диверсійні» групи, тож військовозобов’язані повинні бути дуже уважними.

Голова РДА доручив Олегу Матвійчуку підготувати аналітичну довідку про надходження співфінансування від тергромад на впровадження зазначених зборових заходів, а також списки резервістів, які найкраще проявили себе під час навчань, на нагородження відзнаками районної влади. А крім того, запропонував у п’ятницю провести серед охочих вакцинацію – для цього райдержадміністрація організує роботу в Овадному виїзної медичної бригади. Опитування щодо побажань вакцинації та вибору конкретної вакцини у батальйоні проведуть до завтра.

На завершення наради голови району передали комбату коровай із фестивалю «Український коровай-сузір’я» - духмяний обрядовий хліб увечері розділять в розташуванні батальйону серед резервістів.

Переглядів 4485

Галерея зображень