Версія для друку
Четвер, 21 травня 2020 14:56

Працівники районної державної адміністрації та районної ради долучилися до святкування Дня вишиванки

Сьогодні, 21 травня 2020 року, вся Україна відзначає День вишиванки - народне свято, покликане сприяти єдності й культурному відродженню всього багатонаціонального українського народу.

Різнобарв’ям українських вишиванок розпочали сьогодні свій робочий день працівники райдержадміністрації та районної ради.

Українська вишиванка – це своєрідний літопис життя, це унікальний код українського етносу, кожного регіону України, який зберігає українську культуру в зашифрованих символах.

Саме ж свято запрошує кожного свідомого громадянина до абсолютно простого вчинку – вдягнути вишиванку і в ній піти на роботу чи на навчання. Разом із тим, це свято має глибокий зміст. По всьому світу об'єднуються українці в одній ідеї і показують, що мають власну самоідентифікацію та національний код. У цей день варто пам'ятати свою національну та громадянську позиції, культурну освіченість та духовну свідомість.

Зичимо здоров’я та радості, натхнення та позитивних емоцій – і в цей святковий день, і щодня!

Шануймо історію України, зберігаймо її духовні цінності!

Відділ управління персоналом, організаційної роботи, юридичного забезпечення та інформаційної діяльності апарату райдержадміністрації

Переглядів 4468

Галерея зображень